Gdzie się podziały te programy, ostatnie były 5 i 19 listopada i teraz jakieś serial killers jest takie sobie... tamte nawet lubiłem.
Witam. Czy jest jakiś sposób, aby masowo usuwać filmy z zakładek "Chcę obejrzeć", "Nie interesuje mnie" ?
Jeżeli nie ma, przydałoby się dodać taką opcję, ponieważ może być przydatna. :)
Często mam taki problem, że nie pamiętam tytułu filmu ale pamiętam przynajmniej dwóch występujących w nim aktorów.
Ciekawy jestem czy można by tak zrobić, żeby wpisując poprawnie przynajmiej dwa nazwiska aktorów lub twórców filmu 'pod lupką', pojawiały się wyniki filmów w których razem występowali. Było by to duże...
Wg mnie powinno się zmienić system oceniania seriali. Myślę, że dużo lepiej by było gdyby można oceniać poszczególne sezony danego serialu oddzielnie. Z większością seriali sprawa wygląda tak,że jeden sezon często nawet nie dorównuje kolejnemu. Myślę ,że taki system oceniania pozwoliłby co poniektórym wyrobić sobie...
Przez filmweb ciągle są mi polecane filmy, które po obejrzeniu okazuje się, że mi co najwyżej tak średnio smakowały. Nie dało by rady tego polepszyć? Teraz sobie sprawdziłem i patrzę na pierwszym miejscu film Mama z 2014 roku z 87 procentami w moim guście. Szczerze? Nie sądzę? Jakoś nie mam aktualnie w ogóle ochoty na...
więcejTo ja. Wpadłem na moment, z pewnym pytaniem, które dręczy mnie od dłuższego czasu. Czy przyjdzie kiedyś taki dzień w dziejach tego portalu, w którym będę mógł przyjąć zaproszenie do znajomych?
Witam. Chciałem dodać do bazy
http://www.imdb.com/title/tt3065034/?ref_=adv_li_tt informację do w/w filmu. Wszystko fajnie, tylko w bazie FB nie ma kraju "Wyspa Man", co wstawić zamiast tego???