Siemanko.
Czy tez macie pacie problemy z działaniem portalu flmweb.pl.
Np. w bazie danych nie działają filtry przy wyszukiwaniu. Przy przeglądaniu galerii z filmów, po kliknięciu na miniaturkę
zdjęcia nie chcą się "włączyć".
Ktoś coś wie na ten temat.
Cookies wywaliłem. logowałem się ponownie....
Od pewnego czasu mam problemy ze stroną..
Odczytane powiadomienia się nie odznaczają, tak samo jest z "Twoim asystentem".
Nie mogę rozwinąć paska w górnym prawym roku koło loginu.
Nie mogę odpowiadać na wypowiedzi na forum.
W bazie filmów nie mogę rozwinąć gatunków, ocen itd.
Pewnie występują jeszcze inne...
Przeglądając bazę filmów oprócz doskonałej opcji "ukryj obejrzane" mamy również: "sortuj według".
Chciałem się zatrzymać na tej opcji a konkretniej - sortowaniu wg ocen. Moja sugestia jest taka aby po wyborze tego filtra wyświetlane były filmy z liczbą ocen przykładowo >100 wtedy moim zdaniem baza wyświetlana byłaby o...
Witam! Można byłoby dodać dodatkową opcję pt. "mini serial TV", ponieważ nie ma połączenia dwóch opcji, które aktualnie są - "Serial TV" i "mini serial". Jako przykład podaję jeden z seriali, który miał parę odcinków, ale był produkcji...
Koło roku powstania filmu powinien widnieć oryginalny tytuł, tymczasem go nie ma. W kategoriach: 'ostatnio oglądane' i 'chcę obejrzeć' wyświetlane są te dane. Taka niespójność jest wyraźnym błędem, dodatkowo taki stan rzeczy trwa już dość długo. Naprawcie!
Zastanawiam się, czemu gdy klikamy listę 5000 najlepszych filmów, to po prawej stronie na pasku w kategorii filmy wg gatunków nie ma westernu
wie ktoś?
Jak sprawdzić które słowo jest niezgodne z regulaminem bo napisałem dłuższą wypowiedz i nie jestem w stanie tego ustalić a nic złego tam nie napisałem i nie mogę wysłać posta. Proszę o pomoc.
Takie odniosłem wrażenie. Do założonego na moim blogu notki chciałem dodać nieco zdjęć, jednakże nie ma tam chyba takiej opcji (z tego co zobaczyłem można jedynie wklejać zdjęcia ze stron www).