Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Linki do filmów, którym brakuje dat premier.
Gdyby ktoś jeszcze chciał się podzielić z innymi, to bardzo proszę :)

174 ostatni  /  zyx_2

Witam jak w temacie :) chodzi o film: http://www.filmweb.pl/film/Asmodexia-2014-698329
Z góry dzięki :)
Pozdrawiam.

Od kilku dni po zalogowaniu na swoje konto jestem zalogowany jako null. Nie moge oceniać filmów. Co mogę zrobić aby znów korzystać ze swojego profilu ?

**Przydałoby się oceniane bardziej szczegółowe typu: 1,5/10 3,5/10 6,5/10 9,5/10
Byłoby lepiej ocenić po prostu film, zastanawiamy się czy dać mu niższą czy wyższą ocenkę, więc jak mamy
połówki to sprawa jest prosta.**

2 ostatni  /  użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zastanawiam się dlaczego tak długo trwa weryfikacja zgłaszanych poprawek/dodawania nowych filmów. Moje zgłoszenia czekają już trzeci tydzień. Nie ma pośpiechu oczywiście, to nie sprawa życia i śmierci, ale 15 dni to już długo trochę :<

43 ostatni  /  Marac

zauważam od dłuższego czasu ze mimo ze 3d jest jakos tam popularne wśród kinomaniakow to na serwisie nie idzie nijak wylapac zadnych informacji na temat tego gatunku filmow, nalezalo by przy opisywaniu filmu który jest w 3d zaznaczyć ze jest tez wersja albo będzie 3d

następnie zrobić kategorie na stronie w której...

więcej
12 ostatni  /  grzechuhtc

Dlaczego zamiast ulubionych filmów mam wyświetlone te, którym dałam 10?

13 ostatni  /  użytkownik usunięty

Bo np. jeżeli chodzi o premierę festiwalową, potrzebna jest nazwa festiwalu w opisie.

9 ostatni  /  użytkownik usunięty

Witam.
Mam niewielki problem z ocenianiem filmów na ich stronach. Po wybraniu oceny filmu pojawia mi się okno (wystąpił błąd) i następnie kolejne (wystąpił błąd, zabroń tej stronie otwierać kolejne okna dialogowe). Po odświeżeniu strony film nie ma oceny a jedynie zaznaczony checkbox (film obejrzany).
Wcześniej...

3 ostatni  /  ggawrys