Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Mam problem ze zmianą oceny filmu "OXV: The Manual". Za każdym razem gdy próbuje zmienić ocenę storna wyświetla komunikat "Wystąpił błąd!". Mogę zmienić datę obejrzenia, dodać komentarz do oceny, zaznaczyć, że chcę obejrzeć film ponownie oraz dodać film do ulubionych, ale samej oceny nie mogę ani podwyższyć,...

więcej
5 ostatni  /  Ktos_kto

Co robimy w sytuacji gdy istnieje odpowiednik z numerem osoby bez numeru który chcemy dodać do
obsady? A dokładnie: Mamy osobę X bez numeru, ale istnieje już osoba X II, i o ile nie stanowi to problemu w
sytuacji innych cyfr, bo wystarczy takową wpisać, to gdy się nie poda żadnej, to automatycznie wybierana jest
ta...

więcej
14 ostatni  /  Lejzorek

Witam,

jak w temacie, posiadam niezależne konto filmweb, chciałbym połączyć je z istniejącym kontem fb. Czy jest to możliwe ?

2 ostatni  /  TeefHennessy

Wyszukiwarka w rankingu seriali po wybraniu gatunku sci-fi zwraca błąd, że strona nie istnieje.
Przy innych gatunkach tego błędu nie ma choć wszystkich nie sprawdzałem.

Od pewnego czasu zastanawiam się po co są akceptowani "aktorzy" którzy zagrali widza albo nie wiadomo kogo ((nie wymieniony w czołówce). Efekt jest taki http://moulin.rouge.filmweb.pl/ , coś strasznego, chciałam tu napisać że ja nie przyłożę do czegoś takiego ręki i nie akceptuje osób, które zagrały tylko w jednym...

9 ostatni  /  PotC_Fan

Dzisiaj chcąc dodać obsadę w serialu zauważyłem, że nie mogę dodać profesji - gościnnie, gdzie nie było żadnych opcji do zaznaczenia. Teraz jest identycznie jak z profesją - aktorzy.

Screen:
ht tp://i64.fastpic.ru/big/2014/1103/07/a2459a822165bb40 9faf3766fa659c07.jpg

proszę o usunięcie dwóch spacji

Mam...

Witam, co myślicie o zmianie w której to można by ustawić w opcjach konta możliwość ukrywania oceny wszysktich filmów na FW. Oczywiście byłaby możliwość ujrzenia oceny po kliknięciu w hiperłącze. Wizualnie wyglądałoby to tak, ze belka z oceną byłaby rozwijana. Po co taki zabieg? Aby podświadomie nie sugerować się...

2 ostatni  /  mojekonto1
3

Przydałoby się coś zrobić z tymi spacjami, bo brzydko i nieprofesjonalnie to wygląda. Na przykład przy tytułach fińskich mamy tak:
http://i61.tinypic.com/2mgv67b.jpg

Jestem pewien, że jeszcze w innych przypadkach, nie tylko przy fińskim, coś takiego widziałem, więc dobrze by było wszystko przejrzeć na wszelki...

16 ostatni  /  Paskwalina

Chciałem dodać tą treść pod postem o Adblocku, ale w żaden sposób nie mogę dodać tam komentarza.
Nie mogę się wylogować, nie widzę żadnych ocen, swoich i innych użytkowników, pewne elementy mi poznikały.
Jakoś cisza na ten temat, więc to jakiś problem nielicznych użytkowników, czy jak?

Tak, mam AdBlocka. I go nie...

więcej
18 ostatni  /  RAC_79
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem