Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od 5 dni nie mogą dodać ani zmienić oceny filmów. Wyskakuje tylko "komunikat ze strony filmweb - wystąpił
błąd". Wie ktoś o co może chodzić? Dodam, że sprawdzałem na kilku kompach i wszędzie to samo, bo przez
chwilę myślałem, że to coś z moimi przeglądarkami. ;)

Dlaczego z prawej strony zniknęła ocena gustopodobnych - najbardziej przydatna funkcja
nowego filmwebu, a pojawiła się zupełnie nieprzydatna funkcja szukania znajomych z
portali społecznościowych.
Przywróćcie poprzednią zawartość prawej kolumny!

Wyskakuje komunikat o błędzie i nic z tym nie można zrobić. Drugi dzień już tak jest.

Ramka "gdzie obejrzeć ten film" zaczęła mi dzisiaj wyświetlać kina warszawskie zamiast tych w moim mieście. Pół biedy, gdyby nie zadziałało tylko automatyczne wykrywanie lokalizacji, ale ręczna zmiana miasta nie daje żadnych efektów. Czemu administratorzy potalu znowu coś psują?

No właśnie. Dziwna sytuacja. Niby usunąłem go ze znajomych, ale nadal widzę jego oceny pod filmami w pasku po prawej stronie. Natomiast kiedy spoglądam w jego profil (konto nadal istnieje na portalu) to on nadal ma mnie w znajomych. Co prawda jego oceny były niezbyt miarodajne, ale zawsze była beka z komentarzy. Od...

Przestańcie blokować gatunki przy filmach bo się tylko ośmieszacie. Takie można znaleźć kwiatki, że śmiech na sali. Skoro blokujecie, to może wypadałoby najpierw dać odpowiedni gatunek? Nie ufacie swoim weryfikatorom? Ciekawe.

To samo z wylogowaniem. Gdzie indziej nie ma takiego problemu, więc komputer jest w porządku.
Problem musi leżeć po Waszej stronie.

Bardzo zależy mi na ponownym pojawieniu się zakładki "Seriale, które oglądam" lub "Najwyżej ocenione
seriale". Z góry dziękuję i uprzejmie proszę o odpowiedź.

Witam!

Kiedyś wyszukałem znajomych przez FB i automatycznie zostali oni dodani do mojej listy znajomych. Niestety mi to wtedy nie odpowiadało i ich usunąłem.
Teraz niektórych z nich chciałbym znów dodać, ale po kliknięciu w przycisk "Znajdź przez Facebook" dostaję info, że znalazłem już 29 znajomych, ale nie są...

więcej

Wystarczy jakiś poradnik albo wytłumaczenie, głównie chodzi mi o to jak powinno wyglądać źródło w tej
kontrybucji i czy jest potrzebne przy produkcjach mających ten sam początkowy człon np. "Piraci z Karaibów..."