Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem, że jest zapewne duża kolejka i to trochę trwa, ale 2 miesiące czekam na te kontrybucje i nic, a moje
kolejne były sprawdzane mniej więcej po miesiącu. Zagubiły się gdzieś w systemie czy...

Gdy próbuję skomentować czyjąś ocenę wyskakuje komunikat: "Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie za chwilę." Ta chwila najwyraźniej trwa dłużej, niż zwykle, bo problem występuje już od 5 dni. Nie mam natomiast kłopotu z wystawieniem komentarza pod własną oceną. Błąd występuje wyłącznie w przypadku ocen znajomych.

Witam,
Chciałem dzisiaj wrzucić do obsady jednego z filmów aktorów, reżysera i scenarzystę.
Problem w tym, że przy dwóch na dziesięć wyświetla "w porządku" a przy ośmiu "Kontrybucja
do tego elementu czeka już w kolejce."
W zasadzie pierwszy raz robię coś takiego, więc proszę o pomoc.

Z góry dziękuję. :)

Film http://www.filmweb.pl/film/K%C5%82amstwa%2C+spiski+i+pogarda-2014-717868 miał swoją premierę
ponad 4 miesiące temu. Jako, że redakcja wzięła na siebie dodawanie polskich premier co nieuchronnie
doprowadziło do zastoju i bałaganu, proszę o uzupełnienie zalegających premier lub przywrócenie takich
kompetencji...

więcej

Dlaczego jak wejdziemy na serial nie pisze na jakim jest miejscu w rankingu, tak jak to jest na profilach filmu? Dawniej to działało a teraz nie

Przed chwilą pojawił mi się nowy błąd strony. Na stronie kilka dni temu ocenionego filmu "Happy Together" zamiast oceny pojawił mi się komunikat sieci Web:

„Could not find element for selector: div.gwt-voteBox:first in DOCUMENT > HTML [ js no-touch ] > BODY [w-1140px] > DIV [filmPage mainPage ] > DIV [bodyWrapper ]...

więcej

Black_bastard, pasikonik1977

użytkownik usunięty

Proszę o zablokowanie kont: Black_bastard, pasikonik1977(najprawdopodobniej jest to jedna osoba). W większości swoich postów obrażają innych, stosują wulgarne i chamskie sformułowania.
Oto kilka przykładów ich...

Cześto się zdarza, że oglądając zdjęcia jakiegoś aktora nagle spodoba mi się kadr i chciałbym wiedzieć z jakiego to filmu. Dawniej to było. Teraz nie dość, że zdjęcia zamiast otwierać się na tle strony zostały przeniesione na następną, to jeszcze zniknęły odnośniki. To niby ma być jakiś postęp?

Mam problem z powiadomieniami na filmwebie. Bez przerwy pokazuje mi że mam nowe powiadomienia, pomimo że już je dawno odczytałem. Czy jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?

Link do screen'a
http://s6.postimg.org/qs9a0fu0h/Bez_tytu_u.png

Jak wyżej, ile trzeba mieć punktów aby zostać werem?