Wziąłem udział w pewnym konkursie i gdy wchodzę na profil, a potem zakładkę z konkursami to mi nie pokazuje, że w nim brałem udział. Natomiast gdy próbuję znowu napisać pracę na konkurs, a potem klikam, że zgadzam się z regulaminem, to pisze, że już brałem w nim udział. Jednak ostatnio pokazało, że brałem udział, a...
Zastanawiam się, czy jest możliwym powiązanie Filmweba z Facebookiem tak, że obejrzany i oceniony film wyświetla się automatycznie na FB właśnie. Takie powiązanie istnieje już pomiędzy FB i lastem, gdzie w opcjach można wybrać tak, że każde tzw. serduszko przy nagraniu - czyli wybrany ulubiony utwór lub/i dołączenie do...
więcejCzy zna ktoś listę słów wulgarnych, które są blokowane na FW, bo mam problem ze znalezieniem w jednej z notatek na blogu odpowiedniego słowa,aby je zastąpić i prawdopodobnie chodzi o kur*czę albo równie idiotyczne słowo
Tak jak napisałem powyżej dopiero założyłem konto na filmweb i od razu pokazało mi parę filmów ocenionych przeze mnie. I tu jest moje pytanie o co chodzi? Jak mogę mieć ocenione filmy jak dopiero założyłem konto. O niektórych z nich pierwszy raz słyszę. Wiem że oceny mogę usunąć tylko trochę niepokoi mnie to. Wolałbym...
więcej
Zróbcie coś z nim w końcu, bo już mnie wnerwia od dłuższego czasu (pewnie nie tylko mnie).
Zaczęło się tego, że przy zmianie poziomu "chcę obejrzeć" na większą liczbę oczek, serial na liście pozostaje w tym samym miejscu zamiast wskoczyć wyżej, dopiero po 1-2 dniach jest na właściwym miejscu. Do tego po zaznaczeniu...
...ZNOWU występuje...
BTW
Strona główna forum wygląda jak koszmar :/ ślepy to projektował, a inny ślepy zaakceptował nowy wygląd? Używam formy męskiej bo nie wierzę, aby jakakolwiek kobieta miała aż tak zły gust...
i inne materiały wideo na filmweb? Strona stała się tak mało intuicyjna- wszystkie istotne dla mnie artykuły pochowano a na wierzchu pojawiają się gustopodobni i inne społecznościowe facebookowe rzeczy.