Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Mam pytanie
do kogo należy zgłosić filmów których np. po prostu nie ma i ich produkcja upadła i wiem to np. z innego serwisu internetowego ?

Przypominam o ostatnich zmianach dot. limitu elementów w kontrybucji wiązań.

Od niedawna można w formularzu dodać 4 elementy, a nie 3 tj to było do tej pory, jednak jak widzę niektórzy dodają jeszcze na starych zasadach / nie wykorzystują formularza w całości.

Pozostałe zmiany:...

Witam serdecznie. Materiały na filmweb zacząłem dodawać w okolicach listopada poprzedniego
roku. Czytałem FAQ i zawsze staram się kilka razy sprawdzić wszystko przed dodaniem
czegokolwiek. Nie miałem wcześniej problemów. Moderatorzy tacy jak patkot28 czy Bradddock
zawsze w razie czego wyjaśnili co i jak, raczej...

Witam,

brałam kiedyś udział w konkursie Samsung Soundbar - usłysz filmy na nowo. Konkurs już dawno
został zakończony i rozstrzygnięty a mi nadal na moim profilu w zakładce konkursy wyświetla się, że
biorę w nim udział. Status konkursu żeby było lepiej jest opisany jako zakończony nierozstrzygnięty.

Co z tym...

więcej

Kiedy moja recenzja zostanie dodana, jeśli oddałem ją do weryfikacji w ostatnią sobotę? Czy
można zwrócić się do jakiegoś weryfikatora z prośbą, aby szybciej rozpatrzył sprawę? Chodzi o
aktualny film, który jest grany w kinach, a użytkownicy potrzebują takich recenzji :)

Dodałem nowego znajomego, wyświetla się na liście kontaktów, ale nie widzę jakie filmy obejrzał przy danym tytule, myślałem, że to kwestia aktualizacji ale mijają 3 dni i problem nie znika. Dodam jeszcze, że nie mogę go przestać obserwować. Drobny ale irytujący problem.

Ma ktoś podobny problem?

Czy mógłby jakiś moderator dodać zgłaszane przeze mnie filmy do bazy?
Na akceptację jednego czekam od maja 2013! I zaczyna mnie to już szczerze irytować.
Mógłby się jakiś weryfikator tym zainteresować?

Co jest Ci potrzebne do wykonania tej moderacji? Gatunek filmu, rok, cokolwiek?
Napisz, dostarczę wszystkie...

Witam, Pytanie do twórców portalu, czy jest możliwość dodania repertuaru kina w Żyrardowie. To
45tyś miasto doczekało się modernizacji kina. W końcu można oglądać nowości, a nawet filmy w
3D. link do repertuaru http://ck.zyrardow.pl/_/ck/index.php/site/category/_46/Repertuar+aktualny

Czy chcielibyście oprócz filmów gier też działu książkowego? Mi się on marzy.
Fakt, są inne portale do oceny książek, czasem połączone z księgarnią internetową, czasem z
portalem do wypożyczania sobie książek wysyłkowo. Ale żaden nie jest tak profesjonalny jak FW.
Widać, że wiecie, co robicie i robicie to dobrze,...

więcej

od dwóch dni moje sprawdzone kontrybucje nie zostają wpisane do bazy. Problem dotyczy wszystkich czy to wyjątek?