Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Reżyser New World (2013) i współscenarzysta Ujrzałem diabła to jedna i ta sama osoba - Hoon-
jung Park. Tutaj na FW nie dość że zostało to błędnie przypisane to jeszcze poprzekręcane
zostały jedne z członów nazwisk koreańskich...

Dlaczego po tych poprawkach gadzet nie sortuje seriali według najbliższych zbliżających się
odcinków tylko jest to rozsypane?
Pozdrawiam

Witam

Mam pytanie (czysto hipotetyczne).Czy dodając treść, czyli np. film, to czy mogę dodać film amatorski (fabularny),na przykład z youtube'a?

Mam błąd przy komentowaniu news'ów, w okienku dialogowym nie mogę nic napisać, a przycisk dodaj jest nieaktywny. Nie mogę odtwarzać, żadnych filmików, nawet nie chcą się włączyć by wyskoczył komunikat, że np nie mam aktualnej łatki, po prostu jakby też były nieaktywne. Ikonki na górze : koperta, megafon i kapelusz są...

więcej

Na starym lepszym filmwebie było wszystko jasne, a tu nie wiem jak to zrobić.

Czy jest jakiś sposób żeby filmy które chcę zobaczyć ustawiły się chronologicznie według roku
produkcji? Już kiedyś o tym było, miałam nadzieje że po "wielkiej filmwebowej rewolucji" to się
zmieni, ale chyba nic się w tej kwestii nie wydarzyło.

Jak ustawić, by na stronie z filmami które mam zanzaczone jako chcę obejrzeć wyswietlaly się one w
kolejności od tych, które chcę zobaczyć najbardziej? Bo kiedyś tak było, a teraz się zmieniło, przez co
trzeba przeszukiwać za jakimś filmem całą stronę.

Dzisiaj nie wczytała mi się witryna filmwebu przez problemy z DNS.
Moim oczom ukazała się taka część:

http://img823.imageshack.us/img823/4307/54iy.png

Następnie gdy wszystko wróciło do normy, z tych WSZYSTKICH premier widoczne są tylko 3...
http://i.imgur.com/H3XaJQQ.png

Po co ta pusta czarna przestrzeń żeby...

BLUE_DRAGON

użytkownik usunięty

Szanowni państwo! Może mi ktoś powiedzieć kto uczynił z kolesia od sprawdzania kontrybucji
BLUE_DRAGONA. Ja piszę dwie ciekawostki (dokładnie sprawdzone), a ten sobie udrzuca bez
powodu pisząc po prostu "nie dajemy". Bezczelność!

Jak są "liczone" rekomendacje, bo to jest bez sensu np Zmierzch którego nawet nie oglądałem i nie
zamierzam mam go w swoim guście w 69%, to jest chore