Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak wszystko to wszystko. Zmiany na +!

jak wyżej. czy też macie ten sam problem? zastanawiam się czy to coś po mojej stronie, czy po
stronie filmwebu. skłaniam się do tego drugiego, bo na stronach aktorów galerie mi się normalnie
otwierają.

Chciałbym się dowiedzieć jak naprawić ten błąd albo gdzie go gdzie zgłosić.
Dodam, że cały czas w okienku widnieje animacja ładowania, a gadżetu nie da się usunąć ani
przenieść.

Nowy kanał filmowy i dobre filmy nawet dają...

Niech to będzie taki mały klub dyskusyjny dotyczący filmwebowych konkursów. Czy są fajne, jakie wam się najbardziej podobały, czy coś wygraliście, co chcieliście wygrac a sie nie udało, wasz sposób na sukces (nieobowiązkowo) i wogóle.

Próbuję wziąć udział w konkursie Barilla, jednak po naciśnięciu zakładki "weź udział" pojawia mi się tylko puste okno - nie wyświetlają się szczegóły konkursu. Czy tylko ja mam ten problem, czy może to ogólny błąd?

..która, po wpisaniu tytułu filmu, wynajduje co jej się podoba, z wyjątkiem tego co trzeba

gdyż widnieją tam kwadraciki z cyfrą informujące o pojawieniu się jakiejś wypowiedzi czy filmu w moim guście... Zazwyczaj po wejściu w te opcje kwadraciki automatycznie znikały, a teraz są tam nadal jakbym w ogóle nie zajrzał do środka. Od wprowadzenia tych "super" nowości takie kwiatki mi sie porobiły. Orientuje się...

więcej

Zarejestrowałam się na Filmłebie głównie po to, żeby wiedzieć kiedy i jakie filmy wchodzą na ekrany kin. Od kilku tygodni mam problemy z przewijaniem stron "Premiery i zapowiedzi". Coraz częściej nie udaje mi się zdobyć potrzebnych mi informacji, bo widzę tylko trzy pierwsze filmy z aktualnego miesiąca.

Myślałam,...

więcej

Czy wszyscy mają ten sam problem, co ja? Do tej pory gustopodobnymi były osoby o guście najbardziej zbliżonym do mojego. Teraz zastąpiono to znajomymi, którzy mają nabardziej podobny gust. Cóż za idiotyzm! Po co mam dwa razy oglądać gust mych znajomych? Kto tu wymyśla podobne kretynizmy?