Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, od wczoraj zauważyłem że wchodząc na portal nie widać moich ocen na profilu! Ponadto mogę sobie pomarzyć o ocenianiu czegokolwiek. Wczoraj problem sam się naprawił O_o ale dziś się to powtórzyło więc pytam :)

ps. jakby co to adblock jest wyłączony na tej stronie.

Witam, mam pewien problem, szukałem trochę tutaj na forum i w "internetach" i nie mogę znaleźć
rozwiązania mojego problemu.
Przed chwilą założyłem filmweba i chciałem pooceniać i pooznaczać filmy, ale jednak kilka filmów było już
ocenionych i teoretycznie obejrzanych. Spytałem się siostry i mówi, że są to...

Dzieki programistom z fw, znowu musiałem sie pobawić swoim stylem i wywaliłem sporo rzeczy: wszystko na dole pod dyskusją, ciekawostki z głownej strony, zwiastuny, g+, fb, ale najbardziej dumny jestem z wywalenia zdjęć w obsadzie :)

Tak wyglada u mnie strona...

kto ma urodziny?

Z powodu prac technicznych tymczasowo wyłączyliśmy możliwość korzystania z gadżetu "nadchodzące odcinki" na kokpicie. Jego działanie zostanie przywrócone w ciągu kilku dni. Poinformujemy Was, gdy prace zostaną zakończone.

Obejrzane odcinki nadal można oceniać na stronie serialu.

Przepraszamy za utrudnienia.

Zastanawiam się, czy byłoby możliwe dodanie na stronie obsady danego filmu, obok nazwisk ludzi filmu (aktorów, reżyserów, scenarzystów itp.), informacji o tym, ile filmów z danym aktorem itp. już widziałem.

Innymi słowy, aby informacja, która znajduje się w nagłówku listy rozwijanej filmografii danej osoby...

Zastanawiam się, czy istnieje jakiś szczególny powód, dla którego baza nagród nie uwzględnia
Nagrody im. Zbyszka Cybulskiego? Jeśli ktoś wie, niech się odezwie, a może można ją po prostu
uwzględnić.

Czy moglibyście w bazie filmów i seriali
dodać filtr podobny do ukryj obejrzane
czyli ukryj chcę zobaczyć, pozwoliłoby
to na łatwiejsze wyszukiwanie nowych pozycji
jeśli już było to przepraszam

Gratuluję zmiany, brawo.
:|

Dnia jutrzejszego odbędzie się premiera nowego sezonu serialu "Kobra - Oddział Specjalny". Bardzo proszę odpowiednie osoby o akceptację listy odcinków.