Od kilku dni bezskutecznie próbuję zmienić e-maila, jednak po podaniu aktualnego hasła i nowego
emaila, kod aktywacyjny nie przychodzi na pocztę. Co mam zrobić? :)
Za to zalogowało mnie na nie moje, jako jakiś użytkownik null. Nie mogę się zalogować na własne
konto ani za pomocą normalnego logowania, ani za pomocą fb. Tj mogę się zalogować, ale jak już
wcześniej napisałem, to nie moje konto, filmy których nie oceniałem itd. Równocześnie moje konto
jest online i pokazuje...
Według programu filmwebu dziś na tvn o 23:00 powinien być film "Incydent" a tak naprawdę będzie film "Czarny deszcz" Brawo !
Dlaczego na filmwebie w gatunkach filmowych jest też film sensacyjny? Wg wikipedii film sensacyjny jest odmianą rodzajową a nie gatunkiem. Jest to pojęcie zbyt ogóle i obejmuje takie gatunki jak film akcji, thriller czy kryminał.
Ludzie, ratujcie!
Pomóżcie! Bo albo mnie trafi, albo przestanę korzystać z filmwebu na rzecz konkurencji albo
jedno i drugie jednocześnie!
Jak WYŁĄCZYĆ to ustrojstwo "Oceń 20 filmów"? Bo pojawia mi się ZA KAŻDYM RAZEM. To
bzdura, co piszą w pomocy, że pojawi mi się raz, po pierwszym zalogowaniu. Ja to...
Witam, czy wiecie może gdzie się pojawiają nowe galerie do filmów i seriali? Przy poprzednim wyglądzie portalu było możliwe wejście w Multimedia u dołu strony, a tej chwili gdzie to znajdę?
Pozdrawiam.
Mam następujące problemy:
1. Żółty pasek informacyjny u dołu ekranu pomimo zalogowanego konta (WTF?) pomimo przekroczenia liczby 20 ocenionych filmów.
2. Klikam na powiadomienia i zamiast short list (nazwa używana przeze mnie) wyskakuje mi klon okna, które mam już otwarte. Dopiero jak wybiorę pełnoekranowe...