Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie mogę wejść na swój profil, po zalogowaniu wyświetla się informacja Nie Znaleziono strony o Podanym Adresie. Ktoś ma taki sam problem? Jak długo to może potrwać?

i nie wprowadzić czegoś takiego jak "wiadomości wysłane" nie wprowadzacie podstawowych
rzeczy a cały czas coś kombinujecie i ulepszacie.Zdajecie sobie chociaż sprawę z tego jak bardzo
się ośmieszacie ?

Może na stronach filmów które NIE mają redakcyjnej recenzji powinno się pokazywać u góry
recenzje użytkowników?

Witam od jakiegoś czasu nie działają mi zwiastuny. Nie mam włączonego adblockeraa mimo wszystko jest ikona play i klikając na nią nic się nie dzieje. łotahel????
Pomóżcie proszę.

Troll

użytkownik usunięty

Na Filmwebie znalazł się nowy troll:
http://www.filmweb.pl/user/alternatywawaszychojcow

Ten koleś najeżdża na największe klasyki kina ciągle pisząc w prawie każdym temacie na danym
filmie negatywne komentarze. Dodatkowo sam przyznaje sobie racje.
Dowód:...

http://www.filmweb.pl/Dwoch.Gniewnych.Ludzi Jest napisane, że leci w Comedy Central co 30 min a to jest zupełnie inny film, na CC leci aktualnie "Jeden Gniewny Charlie"

od jakiegoś czasu nie mogę oceniać filmów ale tylko tych nowszych jakieś stare normalnie wie ktoś
o co chodzi?

Oglądanie filmów przez wtyczkę Quicktime jest bardzo irytujące, czasami wręcz niemożliwe. Wnosze petycję o zmianę formatu zwiastunów z quictimowego na flv. w ten sposób ja i wiele innych osób nie będziemy musieli kopiować tytułu filmu i wklejać na Youtube, tylko będziemy mogli zobaczyć zwiastun na tej...

Czy przy podpisywaniu zdjęć można w jakiś inny sposób opisać zdjęcie, niżeli tylko wybierać z listy?
Wybieranie staję się uciążliwe przy serialach gdzie w obsadzie znajduje się ponad 1000 osób.

Witam, od niedawna próbuje dodać jakiś temat z forum do obserwowanych, ale cały czas wyskakuje mi "ERROR". Czy wie ktoś jak usunąć ten błąd? Dodam, że blogi normalnie dodaje mi do obserwowanych, a w momencie zakładania konta były problemy z filmwebem - chociaż nie wiem czy ma to jakiś związek..