mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
kto zna piosenke z reklamy mon cheri - czekoladek z wisienkami w ktorej babka tanczy w czerwonej kiecce?
kto zna piosenke z reklamy mon cheri - czekoladek z wisienkami w ktorej babka tanczy w czerwonej kiecce?
Zna ktos moze utwor piosenki z reklamy Ery, jak dwoch kolesi stawia lasce w niebieskiej sukience drinki a do niej przychodzi taki rudy grubas ??
Reklama Ery z drinkami: Irene Cara -What A Feeling...
Wie ktoś moze jaki to utwór leci w reklamie szamponu Timotei z bambusem, tam gdzie taka kobieta chodzi pośród lasu bambusowego...
Albo reklamy Toyoty Corolli, gdzie facet sprzedaje starą Toyte chłopakom, bo ma juz nową z gwarancja na 1 000 000 km
Błagam pomózcie, bo jestem bliski targnięcia sie...
Trudno znaleźć nie znając szczegułów :P
http://www.reklamy.tv/ [www.reklamy.tv/] (----- wszystko znajdziesz tu.
PozdroOo
Mi się podoba piosenka z nowej reklamy Ery !!!
Jak oni układają tą wielką dziesiątkę ( to chyba 10 urodziny Ery, o ile sie nie myle ) no i leci taka nawet spoko piosenka xD
Ciekawość mnie zżera. jak wiecie - piszcie :*:*
Podajcie mi tytuł, jeśli ktoś ma piosenki z nowej reklamy Ery :*
Ta reklama jest chyba na dziesięciolecie ery, o ile się niemyle,
i oni układają taką wielką 10 xDD
Nawet spoko jest ta piosenka ;P
Prosze..... :*
Dzieki z gory,
Anka.
Shadow... Jednak nie wszystko :)
Tu chodzi o tą, co stoi starszy facet i dwóch młodych przy starej corollce (w tle oczywiście poszukiwana muzyka) i przypomina sobie wszystkie najwspanialsze chwile ze swojego zycia i gdyby nie to, że w garażu juz ma nową corollkę z gwarancją na 1 000 000 km to w życiu by jej nie sprzedał... to tak mniej więcej - raczej mniej niż więcej ;)
PoOzdro ;)
łaśnie widziałem reklamę WGRANDE PUNTO.
Piosenka z tej reklamy to
Simple Minds - Don't You (Forget About Me) z 1985
Jakby ktoś pytał.
Piosenka z reklamy Opla c'mone to Sean Paul - Send It On.
Jeżeli chodzi o reklame Toyota Corolla jest to OMD - Enola gay
Jeśli chodzi o reklame Zwolnij szkoda życia to jest to Janusz Borysiak-zwolnij men
hej a wie moze ktoś jaka to byla piosenka z reklamy dr oetkera chyba proszku do pieczenia lub ciasta czy coś takiego, emitowana w okresie bozonarodzeniowym.wiem tylko tyle ze spiewala ją enya, jakby cos ktoś wiedzial to prosze o odzew na melia(betka_net@tlen.pl) lub gg;1004101
A wie ktoś co leci wreklamie Tak Taka co taka laseczka nurkuje w basenie???
i jeszcze interesóje mnie piosenka z reklamy "N" TV nowej generacij Plis o pomoc
a piosenka z reklamy Ery ??? Idą dwie dziewczyny i jedna mówi "gdybym yak mogła szaleć do rada , tańczyć do nocy " a druga takie rzeczy to tylko w erze . Jaka tam jest piosenka ?
niewie ktos jak nazywa się piosenka z reklamy Iplusa
siedzi koles w pociągu z laptopem na kolanach i ciekszy miche:)
a piosenka w tle jest fajna:)
Ha! Dzięki Iza... Nie pamiętam, który to już raz mi pomagasz... Dokładnie o to mi chodziło - "Enola Gay"
Jesteś świetna. Jeszcze raz dzięki
piosenka z reklamy iplusa ma tytuł Sideways. Nie wiem kto to śpiewa ale mam tę piosenkę.podajcie maila to wyślę.
ja też, ja też...chcę piosenkę z iPlusa ;) bo ściągnęłam juz 2 nutki o tym tytule i lipa...jedna rap, a druga blues...namiary withet@o2.pl
siema slychaj jak masz ta pisoenke to wez mi wyslij na moj email plz:D:D jak mozesz to dzisiaj albo jutro.
Moj email to puszek9991@wp.pl
Siemka. Wiem ze to stary temat ale chcialbym zebys wyslala mi piosenke z reklamy iplusa, Sideways
Moj email:
Adinhoz@interia.pl
To stary temat, ale bardzo prosiłbym o wysłanie tej piosenkia na maila. Mój adres to nieznany@mail.com. Z góry dziękuję.
to ja pytac nie bedę ale polecam super pioseneczka jest w reklamie heinekena oczywiscie.. to jedna z moich ulubionych piosenek z reklam :)
Teddybears Sthlm -cobrastyle :) super
Piosenke spiewa taki glos jakby malego chlopca ( cos takiego chyba bylo .. Get up boy ) A druga to z Coca Coli Fragment piosenki to where you smiling czy jakos tak co sie wszyscy usmiechali :P Help!!!
To jest ta reklama...
http://www.youtube.com/watch?v=-aSeKa2hm8I&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]
Podaję maila: kasiohek@vp.pl
O...już znalazłam :-)
jakby ktoś chciał wiedzieć to The Egg vs David Guetta "Love don;t let me go"
:):):)
A wie ktoś może jaki nosi tytuł pisenka, która leci w reklamie Ery?? Na ekranie 2 faceci stoją na boisku i jeden z nich rzuca piłkę do kosza... Proszę o pomoc
Pozdrawiam:)
ale nikt nie zna utworu z reklamy Avon, co puszczali ją we wrześniu najbardziej. Szukalem wszędzie, w google, reklamy.tv i nic... może ktos mi pomoże??
SAGA OWOCOWA "jak pytalem to nikt nie chcial" Melodia mila taka sobie lagodna ... szukalem juz we wszystkich znanych mi miejscach i niebaŁdzo :( tak przy okazji moze ktos zna Muzyke z PZU Złota Jesień "rodzicow sie nie wybiera" .... Obie polecam ;)
byla kiedys w TV reklama piwa 'burn'. Chodzi mi wlasnie o piosenke z tej reklamy. Moze ktos kojarzy i zna tytuł albo wykonawce??? :D