mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
tak to piosenka Jose Battaglio dzieki serdeczne, tylko skad teraz moge ją ściagnąc? szukam ale cholera prócz kawałka na YouTube nie ma nigdzie:(
O :) Fajny temacik :P To ja też mam pytanie. Reklama Ikei. Babka łowi autostopa, a jak się ktoś zatrzymuje (garbusem), to wsiada jeszcze paru chłopaków, a na dachu tworzy się wieża z zakupów zrobionych w sklepie. W tle leci spokojna , leniwa wręcz pioseneczka. Wydaje mi się, że to śpiewa Robbie Williams (albo ktoś o podobnym głosie), ale nie mogę jej nigdziue znaleść. Wiecie jaki to tytuł? Pozdrawiam!
witam. czy wie ktoś może jak nazywa się utwór lecący w tle reklamy filmu "dobry rok"? byłbym bardzo wdzięczny za info.
szukam wykonawcy i nazwy utworu z reklamy heyah, chodzi mi o reklamę gdzie są sms-y za 0 zł. Proszę o pomoc.
Hej! Szukam wykonawcy i tytuł piosenki do reklamy "NewYorkera'. Jest to reklama bielizny. Młoda kobieta wychodzi za starego bogartego gościa i niby tą bielizna go "zabija" hehe. Z wszelkie informację bardzo dziękuję :)
pzdr;]
A już "se" znalazłam,
dla zinteresowanych: The Egg Vs David Guetta Love Don't Let Me Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pzdr;]
a mas zmoze tą piosenke estelli ?? z new yorkera ?? bardzo bym prosila o przesłanie na meila jak masz ,bo wszedzie jej szukalam i nigdzie nie moge znalezc ;/ jak cos to na mysiolina@op.pl, pzdr:):):)
Lucas :) dziękuję ślicznie za podpowiedź, ale mam jeszcze jedną prośbę - mogę prosić o napisanie wykonawcy jeszcze raz bo za bardzo nie wiem co jest czym. Proszę Ciebie bardzo mocno :):):):):)
polski zespół: Me, Myself and I
utwór: MMI Takadum lub po prostu Takadum
strona zespołu: http://www.majeran.dream.net.pl/index_pliki/mmi0.html [www.majeran.dream.net.p...]
a moze wie ktoś co za nagranie było kiedyś w reklamie chupa chups - takiej sprzed kilku lat, takiej gdzie akcja dzieje się przy barze, koleś tańczy z jakąś dziewczyną i jak wszystko wygląda na to ze maja sie pocałować to on jej wyrywa lizaka i wybiera go miast niej - swoją drogą wybitnie "ciekawy" scenariusz:) ale mnie akurat tylko o muzykę chodzi - wiem też ze do tego kawałka był teledysk o jakimś takim szalonym naukowcu i żółtym ludku którego ten stworzył - wszystko robione techniką animacji i z plasteliny
Hehe, tak to pomyłka. Napisałam utwór i wykonawce do reklamy citroena (super!).
Ty podałeś słuszna nazwę (to jeż w sumie znalazłam) :D.
pzdr;]
SAGA OWOCOWA
Czy wie ktos jak nazywa się utwór z reklamy "SAGI OWOCOWEJ"???. Gra tam taka fajna gitarka. bardzo prosze jak ktos wie to napiszcie!!! prosze... =]
SAGA!!
Ja tez juz prosilem o tytul tej piosenki, zuska Ciebie tez prosze jak uda Ci sie zdobyc ten kawalek to daj znac kamil@1000lecie.pl !!! PROSZEEE !!! :)
Może ktoś ma piosenke z reklamy najnowszej Merci?albo chociaz tekst?Cos tam "jestes jak gwiazda...jak motyl fruniesz tak przez całe życie mi"itd...(in hope)
Ja mam pytanie odnośnie reklamy ERY z kolesiami na bmxach, którzy ścigają się po górach. Jak nazywa się kapela wykonująca piosenke w reklamie?
Witam. Mam prośbę ,wie ktoś może co to za piosenka leci w tle reklamy Banku Millenium, reklamuja tam Kredyt Hipoteczny? Dzięki za wszelką podpowiedź.
Prosze, jak któs ma, mógłby mi przesłać piosenkę z nowej piosenki New Yorker. (Reklama z morderczą panna młodą :D:D:D) bananek_69@wp.pl Z góry dziękuję :)
i prosba..... Muzyczka z reklamy Moda w stylu cherokee ale ta z lata. Nie chodzi mi o Jamelia Superstar ale o taki wolny utworek...
poszukuje piosenki z reklamy HALLSów taka czarnoo-biała :p z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam i caluje :p
Ludziska !! a ja szukam nazwy utworu z reklamy CITROENA kiedy furka zamienia sie w transformera i jezdzi sobie po zamarznietym jeziorku....zna ktos? Prosze o odpowiedz, albo tu albo na blogu.... DZZIEEEKKSYY :D
David Guetta Vs The Egg - "Love Don't Let Me Go" czasem można też spotkać "Walking Away Vs Love Don't Let Me Go"
A ja mam pytanko co do dwóch piosenek z reklam którę są obecnie w kinach:
- Coca Cola (podają sobie w kółku butelke, i ten stwór pije i podaje dalej)
- porcelana Villeroy Boch
czy ktos wie jak sie nazywa wykonawca/piosenka z reklamy piwa FREEQ ("freeq- troche inne piwo")? to bylo juz jakis czas temu w tv, facet wchodzi do pubu gdzie siedzi sporo ludzi i po zamowieniu piwa freeq przenosi sie na impreze 'na gorze' =na suficie (pozneij ta pisoenka byla tez w kolejnej reklamie tego piwa z barmanem na jakims tarasie, motyw imprezy 'na gorze' ten sam)
Ludziska wpiszcie w wyszukiwarce - muzyka z reklam i wyskoczy wam stronka gdzie można wszystko znaleźć. Pozdro
A mi chodzi po głowie pioseneczka z reklamy z przed paru lat. To chyba było jakieś dostawcze renault. Miły kobiecy głos śpiewał "Go baby, go, go. Go baby , goo" - mówi to coś komuś;)?
Ja bym bardzo prosil o przeslanie piesenki "estella - from dusk till dawn". Nie moge jej nigdzie znalezc. Bede bardzo wdzieczny ---> anxpl@wp.pl
rozumiem ze tamtych nikt nei zna :( ,trudno , a moze ktos kojarzy 'orange dla firm lzej az do wiosny'??
Jak nazywa się piosenka z reklamy princessy lub pricepolo , ta co taki koles gruby tanczy w biurze???
A właśnie powracając do reklamy H&M, mam pytanie, taka spokojna muzyczka, w której babka idzie ubrana na czerwono przy białym szkle... to ta pierwsza co się pojawiła...
dzienx za podpowiedź.
co do orange aż do wiosny nie jestem pewny, ale może to Crazy Town - "Butterfly" a princessa to będzie Kool and The Gang - "Get Down On It"
a tytul z nowej reklamy new yorker.tam co laska tanczy w bieliznie a dziedek zaglada przez dziurke od klucza i dosteje zawalu???????
Myslę że chodzi o piosenke z reklamy Orange How I feel Good, How I feel fine, słyszałem ją w zakończeniu jakiegoś filmu ale nie moge sobie przypomniec jakiego. Prosze jak ktoś zna tytuł lub wykonawce, prosze się pochwalić.
Groove Armada - But I Feel Good to jest reklama orange. moze ktos zna reklame tzn. muzyke do pralki BEKO swiezo upieczony tatus wchdozi do sali po porodwej gdzie jest mama z noworodkiem i spada przez sufit pralka i jest jakis tekst typu 'na nowe zycie' albo 'na cale zycie' ... zna ktos?? albo Nescafe jak dzewczyna sie budzi i idzie za karteczkami od faceta 'cieplo, cieplej, zimno, cieplej.. goraca nescafe'??dzieki