mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
velma

szukam tytułu i wykonawcy muzyczki z reklamy nivea czegoś do włosów pamiętam tylko że występuje tam słowo sunshine :) będę wdzięczna za info

stoczyna

Piosenka ze "Słonecznego patrolu" to "let me be the one" grupy Fiji, jeśli ktoś wie jak zdobyć tą piosenkę niech da znać, mój numer gg 1896622:)

kat_4

jesli chodzi Ci o tę-Fiji "let me be the one" to podaj emiala to Ci prześle bo gadu nie mam

kat_4

jesli chodzi Ci o tę-Fiji "let me be the one" to podaj emiala to Ci prześle bo gadu nie mam

CH3HgCH3

Mam pytanie - ze dwa lata temu na National Geographic, albo Discovery Channel leciała rekalam kanału i była pewna piosenka - to mniej więcej słowa:
I came to this world with broken wings
Like stranger in my own life
I'm not understanding anything
Czy coś w tym stylu. Jeżeli ktoś to kojarzy to pomóżcie, dzięki

CH3HgCH3

Największą tragedią była Carmina Burana w reklamie Calgonu... leci podniosła muzyka i pokazuje się ta tabletka do czyszczenia...

Aenama

Jeśli już to CALGONITU :) wg mnie ta reklama była idealna...

Wie ktoś jaki to utwór jest w reklamie szamponu TIMOTEI z bambusem?

I Toyoty Corolli, tam gdzie facet wspomina stara Toyotę a w garazu ma nową z gwarancja na 1000000 km ??

Mr__Naboo

Widzę, że ten temat ma już dwa lata, nieźle, przeczytałem wszystkie odpowiedzi i nawet bez zadawania pytań mam to co potrzebowałem ;]

ALE, piosenka z FREEQ istnieje! Na bank, no przecież są w niej słowa, zwykle jak utwór zostaje skomponowany przez producentów to jest to sama melodia - pilnie poszukiwany.

A jeszcze ja mam pytanie, jak się nazywa ten utwór, który leci podczas reklamy jakiegoś kosmetyku, gdzie są dwie laski na koncercie jakiegoś zespołu noszone przez facetów i na wielkim telebimie za kapelą widać ich twarze? :]

Pozdrawiam.

freepick

Utwór z reklamy z dwoma laskami to "Just let go" zespołu Rhesus.

CH3HgCH3

Czy ktoś wie jaka piosenka leci w najnowszej reklamie Ery na 10 urodziny??

Grenouille

Odnosnie era: renton - hey girl /chyba, bo na eMule nie znalazłam/

Elly_lilly

Ja na eMulu znalazłam ;)
renton - hey girl

Grenouille

A do farb Dulux to I Monster - Daydream in blue

CH3HgCH3

A ma ktoś może tą piosenkę - Renton - Hey Girl z reklamy ERY?? Bo ja nie mogę nigdzie znaleźć:(

Grenouille

a ktoś zna tą melodyjkę z reklamy GE money bank?

Justyna_0288

Czy ktoś może wie jak się nazywa piosneka która leci w reklamie "Wings" na Discovery Science ?

jikan

Czy ktoś wie nareszcie jak nazywa się piosenka z reklamy szmponu Hair Care Nivea?

Grenouille

Ja mam tą piosenke z reklamy ery Renton - Hey Girl! Jeśli ktoś chce to niech zostawi maila!

Wiktoro

Ja też chcę tą piosenkę Rentom - Hey Girl. Proszę, Oto mój adres: piotrrz(małpa)gmail.com

Wiktoro

to ja też chcę tą piosenkę mati.dabrowska@onet.eu

Wiktoro

Hejo Wiktoro ! Ja bym bardzo chciała ta pioseneke :)
moj e-mail palaxx@interia.pl
GG : 3717786
Prosze przeslij mi ta pioseneke CZEKAM :)

Wiktoro

ich stronka domowa nie działa więc jak moglbys wyslac to bylabym bardzo wdzieczne:)pozdro
p.s. moj mail k-l-a@tlen.pl

CH3HgCH3

Hmm, a wie ktoś jak jest tytuł pisoenki do KATALOGU IKEA? Taka pani siedzi z przyjaciółkami w kawiarni i one cały czas gadają, aż w pewnym momencie okazuje się, że ta pani to tylko tekturowa atrapa i ona sobie miło spędza w domu ;). W tle leci jakaś wesoła piosenka, w stylu reggae. Wie ktoś? :)

CH3HgCH3

wiktor, mógłbyś mi wysłać ta piosenkę Hey Girl? Moj mail: qjohnek@gmail.com

CH3HgCH3

wiktor, mógłbyś mi wysłać ta piosenkę Hey Girl? Moj mail: qjohnek@gmail.com

Grenouille

ja również prosze o to piosenke z reklamy ery Hey Girl
mail;edziaemilia94@vp.pl z góry wielkię dzięki!!!

EuEl

I ja, i ja!!:) Szukam tej piosenki juz długo i znależc nie moge! Więc równiez bardzo prosze o jej przesłanie : dorrota17@op.pl DZIĘKI BARDZO:))

dorrota17

jest do sciagniecia na ich forum na stronie www.renton.pl
pozdro

CH3HgCH3

Witam. Ja polecam stronke www.iplay.pl/muzyka_z_reklam.p hp
Często aktualizowane, można poszukać, sprawdzić, posłuchać, kupić.
Polecam i pozdrawiam.

CH3HgCH3

Jeszcze raz poprawiony link: http://www.iplay.pl/muzyka,z,reklam,0.html [www.iplay.pl/muzyka,z,r...]

nathan_mm

a zna ktoś utwór z reklamy Avonu?? Szukam jej od lat i ciągle nie potrafię jej znaleźć... pomóżcie mi!!

elmucho

A ja chciałabym spytać, jaki tytuł nosi tytuł ta piosenka z najnowszej reklamy Radia Zet, z Zakościelnym i Stenką... wiele razy słyszałam w radiu ten utwór, a po tytule ani śladu...

captain_cassidy1912

Tytuł tego utworu to chyba Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind Of Hope. Ale nie jestem pewna czy to ta, bo dawno nie słyszałam tej reklamy w radiu..

onnnia

Poszukuje nazwy wykonawcy i tytuł piosenki z reklamy Tak Taka, która reklamuje smsy za 6 groszy. To jak klientka rozbiera się do bikini i skacze do basenu a koleś, który ją obserwuje wylewa sobie na twarz wode z butelki. Z góry dzięki za odpowiedż!

m_a_x_i_s

mi również bardzo zależy na tej piosence a nikt nie wie co to za utwór! bardzo proszę o pomoc! proszę o kontakt pod nr gadu 6757509

m_a_x_i_s

ja też szukam tej piosenki z reklamy tak taka... zna ją ktos?

CH3HgCH3

Może ktos bedzie wiedział jak sie nazywa piosenka z reklamy jak sa pokazane rozne kawalki z zycia wziete m.in. jak idzie kobieta a obok jedzie facet autem i na koncu sie godza, a piosenka konczy sie "merci, że jesteś tu"

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

Przeszukałam podane przez was stronki, ale tam niestety wiedzą kto śpiewa w reklamie Redsa (piwka:)). Taka buteleczka na żółto- pomarańczowym tle i jakieś esy- floresy są podczas tej reklamy;) i w tle ta pioseneczka właśnie:) Kto wie??? Z góry dzieki!!:*

nie wie ktos moze jaki ma tytul piosenka z reklamy alfa romeo ta w ktorej leniwiec przyjezdza po dziewczyne ona ma chyba w slowach stay alive

CH3HgCH3

Poszukuje piosenki z reklamy MON CHERI :) pomocy!!! :D z góry dziekuję :*

iza303

aha i jeszcze szukam tytulu piosenki z reklamy ery biznes najnowszej gdzie jeden gosciu napoczatku jedzie samochodem a pozniej pokazuja trzy telefony nokii. piosenka ta ma w slochach chyba i like to when you move z gory dzieki

iza303

Ja takze szukam piosenki z reklamy Mon Cheri...blagam o pomoc! Podoba mi sie ta piosena juz od kilku lat i nadal nie wiem jak sie nazywa...

Diablica_666

Widzę, że jestem kolejną osobą, która szuka piosenki z reklamy Mon Cheri.. :( ale razem może jakoś znajdziemy :D

Jack_the_Ripper

Dokładnie :)

http://www.youtube.com/watch?v=8-4ifzbMqXM [www.youtube.com/watch?v...]

Pozdrawiam

CH3HgCH3

Debelah Morgan - Dance With Me to właśnie utwór z reklamy mon cheri ;) pozdrawiam :)

CH3HgCH3

Debelah Morgan - Dance With Me to właśnie utwór z reklamy mon cheri ;) pozdrawiam :)

iza303

a piosenka z reklamy paliva Verva jak te samochody ozywiaja

morgoth_6

A czy ktoś wie jak się nazywa utwór z reklamy piwa lub napoju energetyzujacego nie wiem jak sie dokładnie nazywa broq albo brq

CH3HgCH3

zna ktos tytul piosenki z reklamy z reklamy iplus??? :)

happy2804

a kto zna tytył piosenki z reklamy napoju energetyzującego czyt. Bern nie wiem jak sie pisze ale tak sie czyta