mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
szukam tytułu i wykonawcy muzyczki z reklamy nivea czegoś do włosów pamiętam tylko że występuje tam słowo sunshine :) będę wdzięczna za info
Piosenka ze "Słonecznego patrolu" to "let me be the one" grupy Fiji, jeśli ktoś wie jak zdobyć tą piosenkę niech da znać, mój numer gg 1896622:)
Mam pytanie - ze dwa lata temu na National Geographic, albo Discovery Channel leciała rekalam kanału i była pewna piosenka - to mniej więcej słowa:
I came to this world with broken wings
Like stranger in my own life
I'm not understanding anything
Czy coś w tym stylu. Jeżeli ktoś to kojarzy to pomóżcie, dzięki
Największą tragedią była Carmina Burana w reklamie Calgonu... leci podniosła muzyka i pokazuje się ta tabletka do czyszczenia...
Jeśli już to CALGONITU :) wg mnie ta reklama była idealna...
Wie ktoś jaki to utwór jest w reklamie szamponu TIMOTEI z bambusem?
I Toyoty Corolli, tam gdzie facet wspomina stara Toyotę a w garazu ma nową z gwarancja na 1000000 km ??
Widzę, że ten temat ma już dwa lata, nieźle, przeczytałem wszystkie odpowiedzi i nawet bez zadawania pytań mam to co potrzebowałem ;]
ALE, piosenka z FREEQ istnieje! Na bank, no przecież są w niej słowa, zwykle jak utwór zostaje skomponowany przez producentów to jest to sama melodia - pilnie poszukiwany.
A jeszcze ja mam pytanie, jak się nazywa ten utwór, który leci podczas reklamy jakiegoś kosmetyku, gdzie są dwie laski na koncercie jakiegoś zespołu noszone przez facetów i na wielkim telebimie za kapelą widać ich twarze? :]
Pozdrawiam.
Hejo Wiktoro ! Ja bym bardzo chciała ta pioseneke :)
moj e-mail palaxx@interia.pl
GG : 3717786
Prosze przeslij mi ta pioseneke CZEKAM :)
ich stronka domowa nie działa więc jak moglbys wyslac to bylabym bardzo wdzieczne:)pozdro
p.s. moj mail k-l-a@tlen.pl
Hmm, a wie ktoś jak jest tytuł pisoenki do KATALOGU IKEA? Taka pani siedzi z przyjaciółkami w kawiarni i one cały czas gadają, aż w pewnym momencie okazuje się, że ta pani to tylko tekturowa atrapa i ona sobie miło spędza w domu ;). W tle leci jakaś wesoła piosenka, w stylu reggae. Wie ktoś? :)
ja również prosze o to piosenke z reklamy ery Hey Girl
mail;edziaemilia94@vp.pl z góry wielkię dzięki!!!
I ja, i ja!!:) Szukam tej piosenki juz długo i znależc nie moge! Więc równiez bardzo prosze o jej przesłanie : dorrota17@op.pl DZIĘKI BARDZO:))
Witam. Ja polecam stronke www.iplay.pl/muzyka_z_reklam.p hp
Często aktualizowane, można poszukać, sprawdzić, posłuchać, kupić.
Polecam i pozdrawiam.
Jeszcze raz poprawiony link: http://www.iplay.pl/muzyka,z,reklam,0.html [www.iplay.pl/muzyka,z,r...]
a zna ktoś utwór z reklamy Avonu?? Szukam jej od lat i ciągle nie potrafię jej znaleźć... pomóżcie mi!!
A ja chciałabym spytać, jaki tytuł nosi tytuł ta piosenka z najnowszej reklamy Radia Zet, z Zakościelnym i Stenką... wiele razy słyszałam w radiu ten utwór, a po tytule ani śladu...
Tytuł tego utworu to chyba Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind Of Hope. Ale nie jestem pewna czy to ta, bo dawno nie słyszałam tej reklamy w radiu..
Poszukuje nazwy wykonawcy i tytuł piosenki z reklamy Tak Taka, która reklamuje smsy za 6 groszy. To jak klientka rozbiera się do bikini i skacze do basenu a koleś, który ją obserwuje wylewa sobie na twarz wode z butelki. Z góry dzięki za odpowiedż!
mi również bardzo zależy na tej piosence a nikt nie wie co to za utwór! bardzo proszę o pomoc! proszę o kontakt pod nr gadu 6757509
Może ktos bedzie wiedział jak sie nazywa piosenka z reklamy jak sa pokazane rozne kawalki z zycia wziete m.in. jak idzie kobieta a obok jedzie facet autem i na koncu sie godza, a piosenka konczy sie "merci, że jesteś tu"
Przeszukałam podane przez was stronki, ale tam niestety wiedzą kto śpiewa w reklamie Redsa (piwka:)). Taka buteleczka na żółto- pomarańczowym tle i jakieś esy- floresy są podczas tej reklamy;) i w tle ta pioseneczka właśnie:) Kto wie??? Z góry dzieki!!:*
nie wie ktos moze jaki ma tytul piosenka z reklamy alfa romeo ta w ktorej leniwiec przyjezdza po dziewczyne ona ma chyba w slowach stay alive
aha i jeszcze szukam tytulu piosenki z reklamy ery biznes najnowszej gdzie jeden gosciu napoczatku jedzie samochodem a pozniej pokazuja trzy telefony nokii. piosenka ta ma w slochach chyba i like to when you move z gory dzieki
Ja takze szukam piosenki z reklamy Mon Cheri...blagam o pomoc! Podoba mi sie ta piosena juz od kilku lat i nadal nie wiem jak sie nazywa...
Widzę, że jestem kolejną osobą, która szuka piosenki z reklamy Mon Cheri.. :( ale razem może jakoś znajdziemy :D
A czy ktoś wie jak się nazywa utwór z reklamy piwa lub napoju energetyzujacego nie wiem jak sie dokładnie nazywa broq albo brq