Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam - chciałbym poznać waszą opnie na temat tv polonia - chyba najwiecej filmów jakie ostatnio ogladam w TV - to właśnie tam !
PS. nie mam niestety dostepu do kanałów typowo filmowych !

kiedy chodzi o infirmacje chyba najlepszym trafieniem Waltera było stworzenie TVN 24, chodź w zasadzie cały TVN nie jest najgorszy .
jedynym minusem wszystkich stacji komecyjnych są reklamy ,każdy wie co to znaczy oglądać coś ciekawego a tu ciach reklama- "... a my co tylko banany i banany..." lub inne.Ciekawe co wy...

więcej

rodzina Kiebskich ,obraz nędzy i rozpaczy ale mimo wszysto bawi.Prymitywne ...no cóż trzeba się z czegoś śmiać.....

z każdym rokiem jest coraz gorzej a szczególnie jak przychodza święta (mam nadzieję ze wiecie o czym mówię) co rok Sami swoi itp jak nie puszczą na Boże Narodzenie to w Wielkanoc masz pewność , że będzie . "Zmienić telewizję!" Co wy na to?

Najlepszy serial telewizyjny wszechczasów to wg. mnie "Randall i duch Hopkirka". Cudowne (prymitywne) efekty specjalne no i powalająca fabuła :). Film przesycony jest klimatem tamtych czasów i detektywistycznymi zagadkami. No i nie moża zapomnieć o wspaniałej scenografii, kostiumach i dwóch głównych bohaterach. Moim...

więcej

Najbardziej lubiłam obejrzeć " stare,ale jare " pełne milicyjnego uroku ;-) odcinki porucznika Borewicza ( 07 zgłoś się), "Alternatywy 4", "Wojnę domową" (może dlatego, że nie było mnie jeszcze na świecie, w którym się one rozgrywały). Oglądąłam jeszcze sporadycznie na HBO "Sześć stóp pod ziemią" i babski "Seks w...

Seriale telewizyjne cieszą się wielką popularnością. Wiadomo - przyciągają widzów na długie godziny. A jaki jest Wasz ulubiony serial telewizyjny?

Nie wiem czy zauważyliście ale te stacje TV schodzą na psy. Przykład-TVN, pudszczą film który widziałam 15 razy a na dodatek na następny dzień do południa powtarzają go!!! To jest chore...Ostatnio TVP1 puszcza nizłe filmy. Chociażby wczoraj. Puścili film"60 sekund" a zaraz potem film "Incydent". Z tego co wiem inne...

Która stacja telewizyjna emituje Wasze ulubione filmy? Chodzi mi o programy ogólnopolsko dostępne, jak i umieszczone na nadajnikach satelitarnych lub kablowych. Piszcie i pozdrowienia!

Pytanko kto jest ZA przywróceniem w TV polskich bajek i programów edukacyjnych dla dzieciaków???? Nie rozumiem jak dziecko może się wychowywać wśród POKEMONÓW czy innego dziadostwa!!!!! My Polacy też potrafimy robić dobre bajki czemu więc media nie wspierają nas...