ruszyla strona dotyczaca Artura Żmijewskiego!!!! Serdecznie zapraszamy:
www.artur-zmijewski.prv.pl
Kabanosek i Tusia
Witam, od września Polsat nadaje rewelacyjny serial "24 godziny", znanego pewnie niektórym widzom już z Canal+.
Muszę przyznać, że miło mnie z tym zaskoczyli, ale niestety ta telewizja po raz kolejny pokazała swoją nieudolność i amatorszczyznę, nieumiejętnie wstawiając reklamy i przerwy na losowanie Lotto. W serialu...
czesc czy znacie taka stacje TV jak "TV Centrum" ostatnio trafilem na nich na kablowej sieci i musze powiedziec ze ciekawe filmy daja klasy B czy nawet C. Klimaty z wietnamu i innych miejsc zapalnych, samotny zolnierz rozwala wszystko co sie rusza:)
5 września Telewizja Polska - Program 1 zaczęła nadawać cykl ''Leksykon kinomana'', w którym zamierza nadawać największe arcydzieła w historii kina. Zaczęło się naprawdę nieżle: 5 IX wyemitowano ''Gorączkę złota'' Chaplina, 12 IX ''Świat się śmieje'' Aleksandrowa, a 19 IX ma być ''Człowiek, który wiedział za dużo''...
pilnie poszukuje ścieżki muzycznej z filmu z Vanilla Ice pt. "Miłość w rytmie rap" bardzo proszę o kontakt papatki milusińscy
nie wie ktoś czy TVN puśći w końcu dalsze odcinki "Rodziny Soprano" bo chyba się nigdy nie doczekam:(
Kiedyś na TVP1 puszczali serial USA pt."Dampsey i Makepiece na tropie"(nie wiem czy dobrze napisałem ten tytuł).Może ktoś pamiąta kto tam grał i jaki jest oryginalny tytuł.
BB nie mieszka od dawna w Paryżu, mieszka w swojej posiadłości La Madrague, na Lazurowym Wybrzeżu oboc St Tropez, gdzie utworzyła schronisko dla bezdomnych i chorych zwierząt.
Kończę właśnie tłumaczenie jej trzeciej książki "Krzyk w ciszy" (Un cris dans le silence), gdzie obszernie pisze o swojej pasji i pracy...
oglądał może ktoś taki serial pt. "Głowa rodziny"?? był on kiedyś nadawany przez jakiś czas na TV4 (lub TVN7, już nie pamiętam) późnym wieczorem (chociaż z drugiej strony nie aż tak późnym bo około 23.00). ja obejrzałem jeden odcinek, uśmiałem się do łez (bo był wyśmienity) i przestali go nadawać :(( jeśli ktoś wie...