Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ten o UFO - pamiętam, że były w nim tajne służby o nazwie Majestic, które zajmowały się kosmitami i że znajdowano martwe krowy z trzema nakłuciami, które tworzyły mały trójkąt.

Ten dla młodzieży (?) - w jednej scenie rodzinnej kolacji nastoletnia córka mówi rodzicom, że wyjeżdża do Hiszpanii, co szokuje ojca,...

Chodzi mi tu np. Angela i Peter Abernathy
O Angeli wiemy tyle że powitała williama , uwodziła logana i potem wierzyła w wyatta
Z peterem podobnie . Nie wiemy dlaczego zaczęło mu się mylić i skąd wpadł na zdanie gwałtownych uciech koniec gwałtowny , które pkazało się kluczem do świadomości Dolores i Meave . Więc...

Witam, szukam dwóch tytułów:

1. Gość jest jakimś androidem, ma super słuch, ekstra wzrok. Pamiętam taki specyficzny dzwięk jak skakał przez płoty albo na dachy. Na pewno jest androidem bo w jednej scenie pamiętam jak mu urwało rękę to wisiały kable i olej się lał. Lata 80, 90.

2. Serial w klimatach gwiezdnej...

Jak w temacie szukam nazwy serialu czy tez czegos w tym stylu o Geraldzie ktory byl zonaty z chinka i ten Gerald byl specjalista od spraw sercowych natomiast drugi bochater lubil prostytutki i je odwiedzal często o ile pamietam to bylo zagranicznej produkcji...niemcy ale nie jestem pewna ktos pomoze? Bo mi pamiec...

Witam

Na wstępie dla wszystkich marudzących . Tak wiem "Top Gear to nie serial " ale jakoże nie mamy działu programy telewizyjne a program jest cykliczny i ma sezony bardziej podchodzi pod serial niż film .

Jeśli mamy to już wyjaśnione to przejdźmy do rzeczy . Poszukuje listy odcinków specjalnych i zadań w...

Witam, poszukuje dawnego serialu sprzed chyba dziesięciu lat. Pamiętam jedynie kilka informacji:
-Opierało się to na wykonywaniu zadań przez kilku mężczyzn noszących jedynie biały pas owinięty tak aby zakrywał im jedynie członka (tak jak mają zawodnicy sumo)
-była to komedia
-zazwyczaj na koniec odcinka Ci mężczyźni...

więcej

Który serial miał bardziej zepsute przez twórców zakończenie ?

Ostatnio chodzi mi po głowie Hitman. Obejrzałem wszystkie części, ale pamiętam z dzieciństwa film, bądź serial. W którym grupa dzieci była wieziona oraz szkolona do zabijania w jakimś zakładzie. Pamiętam że wkrótce zbuntowali się i część z nich z niego uciekła. Film jest już trochę stary i nie mogę sobie przypomnieć...

więcej

Bardzo dawno temu widziałem film lub bajkę, cieżko mi teraz powiedzieć, w której występowały dwie rodziny mieszkające na takich jakby górkach oddzielonych od siebie ( tutaj problemu z pamięcią ) mostem albo jakby po prostu przepaścią. Na początku chyba wszystko było ok między nimi pomimo małych sprzeczek ale potem coś...

więcej

WItam , jakie seriale skandynawskie polecacie ?
obejrzalam RUchome Piaske oraz zaczelam ogladac The Bridge