Witajcie. Czy ktoś zna nagranie z tego odcinka z baru? Bar na powietrzu i muzyka podchodząca pod rock lub lekkie country.
Niewiele pamiętam z tego serialu, widziałam jakieś 2 lata temu jego jeden odcinek. Pamiętam, że był w nim facet, którego prześladowała powtarzająca się liczba 11, godzina na zegarze, reszta w sklepie. Prawdopodobnie pracował jako kelner i był gejem, chyba na samym początku znajdowała się scena łóżkowa. Zapadła mi w...
Zauważyliście, że 3 odcinek (Long Night) został sporo wyraźniejszy?
Oglądałem drugi raz i kurde szok. Wszystko widać.
Jestem świeżo po obejrzeniu "Meteor Garden" i "Mischievous Kiss- Love in Tokyo", które z ciekawości włączyłam na Netflix.
Czy to jest normą w tym gatunku, że główni bohaterowie nadają się do psychiatryka? Ja rozumiem, że sporo osób leci na niegrzecznych chłopców vel infantylne dziewczynki, ale tutaj, mam wrażenie,...
Witam
Od dość dawna oglądam serial na dtx Uliczne Wyścigi i ostatnio skończył się sezon 5 a od tego tygodnia puszczają pierwszy sezon.Problem tkwi w tym że interesuje mnie czy ktoś zna sposób na sprawdzenie kiedy będzie premiera nowego sezonu albo czy da się gdzieś obejrzeć cały sezon po polsku( już jest 13 sezon tego...
Szukam serialu (bo chyba to był serial) o takiej kobiecie, która chyba żyła gdzieś w dżungli i miała taką zdolność że potrafiła spojrzeć jakiemuś zwierzęciu w oczy np. jaguarowi i zmieniała się w to zwierzę. Mniej więcej coś takiego, dokładnie nie pamiętam co tam było ale pamiętam że jako dziecko bardzo lubiłem to...
Witam,
poszukuję bajki o przygodach Brzydkiego kaczątka. Nie wiem jednak jaki był tytuł tej bajki (możliwe,
że po prostu "Brzydkie kaczątko"). Pamiętam, że była emitowana bodajże w niedziele rano na tvp1
około 2000 roku.
Pamiętam fragment piosenki z intro tego serialu animowanego:
"Brzydal, brzydal spójrz na...
Witam, okolo 10/15 lat temu byl w telewizji serial. Pojawialy się tam plywajace, latajace i pełzające potwory. O ile się nie mylę, naukowcy posiadali skądś próbkę jakąś z którą również był jakiś problem, latajacy potwór(podobny so dinozaura?) był w galerii, a pełzające byly w jakiejś scenie u kogoś w domu. Nie pamiętam...
więcejCześć! Poszukuję jakiegoś serialu (fajnie, gdyby miał dużo sezonów ;)) kryminalnego lub medycznego, jednak z wyraźnym wątkiem obyczajowym. Najlepiej zagraniczny (np. amerykański, brytyjski czy francuski), żadnych polskich produkcji. Widziałam już mnóstwo seriali (naprawdę mnóstwo, ciężko mi wymienić wszystkie), więc...
więcej