Nie ma już działu "telewizji", więc próbuję tutaj
Szukam emitowanego jakieś 10-15 lat temu programu
kulinarnego dotyczącego deserów i ogólnie cukiernictwa.
Prowadził go gość w średnim wieku, brodaty, dość korpulentny.
Ślady prowadziły do "Domowej kawiarenki" z Polsatu, ale
prowadził ją Tadeusz Gwiaździński, który...
Witam poszukuje bajki z dzieciństwa w której ludzie dzięki klejnotm mają pewne moce i zbroje podobne do robotów pamiętam pierwszy odcinek w którym głowna postać dostała czerwony klejnot od dziadka lub ojca i po pewnym czasie otrzymała moc aktywowała go przypadkiem lecz potem używała go regularnie do ratowania i walk...
więcejpamięta ktoś może taki serial chyba leciał na dwójce kiedyś, że w sumie pamiętam jeden odcinek tylko, ale jakby chyba anioł dawał szanse osobom po śmierci wrócić i zmienić jakąś rzecz w swoim życiu? chyba tak. ja pamiętam taki odcinek, że taki gość chudy chyba się zabił, albo ktoś go zabił albo on kogoś zabił? nie...
Pierwszy sezon oglądałem i też coś w stylu gomorry jeden cygan był homo i też miał kumpli z mafią powiązanych .
Witam czy jakaś dobra dusza mogłaby polecić jakiś naprawdę wybitny serial. Preferowane sf, horror lub thriller. Od dłuższego czasu szukam czegoś co naprawdę mnie porwie i wbije w fotel, tęsknię za syndromem jeszcze jednego odcinka.
Ostatnio walczyłem ze Star Trek Discovery (pierwszy sezon dramatycznie głupi drugi...
Jest dosyć stary pamiętam jedynie chyba początek że gośc obudził się w wannie jakby pod płatem wosku czy coś potem uciekał bo scigało go trzech bladych facetow w kapeluszach
Byłem mały jak to widziałem dlatego tyle pamiętam
Był to bodajże horror
Kilka lat temu oglądałem program tv w którym dwóch amerykanów poszukiwało i kupowało samochody w Ameryce południowej. Kojarzy ktos moze tytuł? Błagam o pomoc :))
Dzień dobry
Pytanie 1.
Poszukuje seriale kryminalne ze Stanów Zjednoczonych (USA) o zbrodniach, mordercach, które były kręcone między rokiem 2004-2008, a później emitowane w Polsce.
Pytanie 2.
Poszukuje serial kryminalny o zbrodniach, mordercach, którym występował Obywatel Polski.
Dziękuje za odpowiedz
Od jakiegoś czasu kusi mnie ten serial, ale obiecałam sobie, że już nigdy nie wpakuję się w oglądanie produkcji, której emisja nie została już definitywnie i sensownie zakończona. Zbyt wiele razy się zawiodłam, gdy jakiś serial był porzucany w połowie bez żadnego zakończenia, albo ciągnął się w nieskończoność jak...