Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Na wstępie dla wszystkich marudzących . Tak wiem "Top Gear to nie serial " ale jakoże nie mamy działu programy telewizyjne a program jest cykliczny i ma sezony bardziej podchodzi pod serial niż film .

Jeśli mamy to już wyjaśnione to przejdźmy do rzeczy . Poszukuje listy odcinków specjalnych i zadań w...

Witam, poszukuje dawnego serialu sprzed chyba dziesięciu lat. Pamiętam jedynie kilka informacji:
-Opierało się to na wykonywaniu zadań przez kilku mężczyzn noszących jedynie biały pas owinięty tak aby zakrywał im jedynie członka (tak jak mają zawodnicy sumo)
-była to komedia
-zazwyczaj na koniec odcinka Ci mężczyźni...

więcej

Który serial miał bardziej zepsute przez twórców zakończenie ?

Ostatnio chodzi mi po głowie Hitman. Obejrzałem wszystkie części, ale pamiętam z dzieciństwa film, bądź serial. W którym grupa dzieci była wieziona oraz szkolona do zabijania w jakimś zakładzie. Pamiętam że wkrótce zbuntowali się i część z nich z niego uciekła. Film jest już trochę stary i nie mogę sobie przypomnieć...

więcej

Bardzo dawno temu widziałem film lub bajkę, cieżko mi teraz powiedzieć, w której występowały dwie rodziny mieszkające na takich jakby górkach oddzielonych od siebie ( tutaj problemu z pamięcią ) mostem albo jakby po prostu przepaścią. Na początku chyba wszystko było ok między nimi pomimo małych sprzeczek ale potem coś...

więcej

WItam , jakie seriale skandynawskie polecacie ?
obejrzalam RUchome Piaske oraz zaczelam ogladac The Bridge

Nie ma już działu "telewizji", więc próbuję tutaj
Szukam emitowanego jakieś 10-15 lat temu programu
kulinarnego dotyczącego deserów i ogólnie cukiernictwa.
Prowadził go gość w średnim wieku, brodaty, dość korpulentny.
Ślady prowadziły do "Domowej kawiarenki" z Polsatu, ale
prowadził ją Tadeusz Gwiaździński, który...

więcej

Witam poszukuje bajki z dzieciństwa w której ludzie dzięki klejnotm mają pewne moce i zbroje podobne do robotów pamiętam pierwszy odcinek w którym głowna postać dostała czerwony klejnot od dziadka lub ojca i po pewnym czasie otrzymała moc aktywowała go przypadkiem lecz potem używała go regularnie do ratowania i walk...

więcej

pamięta ktoś może taki serial chyba leciał na dwójce kiedyś, że w sumie pamiętam jeden odcinek tylko, ale jakby chyba anioł dawał szanse osobom po śmierci wrócić i zmienić jakąś rzecz w swoim życiu? chyba tak. ja pamiętam taki odcinek, że taki gość chudy chyba się zabił, albo ktoś go zabił albo on kogoś zabił? nie...

Pierwszy sezon oglądałem i też coś w stylu gomorry jeden cygan był homo i też miał kumpli z mafią powiązanych .