Szukam serialu o kilku braciach którzy dokonują różnych napadów a ich mama jest szefem i zajmuje się praniem pieniędzy. Akcja zaczyna się gdy ich siostra, z którą nie mieli kontaktu od lat umiera (była narkomanką) i przygarniają jej nastoletniego syna.
Z góry dziękuje za pomoc!
1. O dziewczynie, która potrafiła zatrzymywać czas przez zetknięcie palców wskazujących; serial z USA.
2. O nastolatku, który miał jakąś moc (nie pamiętam jaką) i opisywał swoje przygody w pamiętniku, który w jednym odcinku znalazła jego matka - chłopak przekonał ją, że pisze powieść; serial z USA.
3. O chłopaku,...
Witam
Poszukuje w miarę współczesnych lekkich i w miarę sensownych seriali komediowych dla zabicia czasu . Problem w tym że zmęczony jestem już serialami o wiecznych singlach poszukujących miłości lub kloacznym humorem amerykańskich seriali . Sytuacjami gdzie bohaterowie zachowują się jak debile gorzej niż ustawa...
Te seriale widziałem
gra o tron
breaking bad
lost
wikingowie
prison break
dom z papieru
the 100
homeland - oglądałem ale przerwałem w s4e3 chyba
punisher - oglądam
dexter - oglądałem ale przerwałem
sons of anarchy - coś mnie nie wzieło
suburra
gomorra -oglądałem ale przerwałem
the walking dead -...
Który z tych polskich seriali jest Waszym ulubionym? Ulubione wątki? Bohaterowie?
Moja ulubiona scena z obu seriali to zdecydowanie śmierć Hanki Mostowiak w kartonach. :P
Witam. Wiem, że temat to troche odgrzewanie starych kotletów, ale jako, że oglądałem po latach kolejny raz zagubionych to mam rózne przemyślenia, które chciałem poddać interpretacji byłych widzów losta. Mianowicie w kilku tematach ludzie mówią, że twórcy wyrazili się, że wyspa nie jest czyśćcem. Natomiast w 3 sezonie,...
więcejWitam jak w tytule poszukuję serialu który kiedyś ogladałem. Serial opowiadał o wydobywaniu ropy naftowej . Główny bohater przyjeżdża do miasta z wizją zaczęcia wydobywania ropy naftowej .
Możecie polecić jakieś przyjemne, zakończone już seriale o wampirach? Chodzi mi o takie z happy endem i w których przynajmniej 1 wampir stoi po stronie dobra. Zależy mi także na zamkniętym zakończeniu, tak aby wszystkie ważne wątki zostały wyjaśnione. Seriale animowane i w trakcie emisji odpadają.
Poniżej podaję, które...
Oglądał tutaj ktoś wersję amerykańską serialu "Być człowiekiem"? Polecono mi na pewnej grupie facebookowej, ale zanim zdążyłam dopytać, mój post wyparował i nie wiem o co tam chodzi :/
W każdym razie chciałabym wiedzieć czy warto i przede wszystkim, czy ten serial jest sensownie zakończony oraz czy to zakończenie jest...
Cześć, tak jak w temacie. Przychodzę z prośbą. Szukam serialu, produkcji amerykańskiej. Może opiszę, co pamiętam. A mianowicie, jest kobieta, która z tego co pamiętam była jakąś oszustką. Pamiętam szczegół, że miała blond perukę. Przespała się z jakimś facetem (urody hiszpańskiej), który okazał się być seryjnym...