Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kto zgadnie z jakiego serialu są te wymienione planety poniżej :)
-Capital Planet
-Jo-Ad
-Tradeworld
-Z
-Tangea
-Roswell
-Gargantia
-Bathyos
-Rhizome
-X

Szukam seriali (bądź filmów), w których występują silne żeńskie charaktery z tatuażami, mogą być punkami. Nie chcę, żeby to było coś banalnego. Np Jessica Jones była spoko albo Maeve z Sex Education, choć ten serial nie był najlepszy. Lubię ciężkie klimaty, dla wielu ludzi przygnębiające. Przed chwilą trafiłem na...

Potrzebne mi są do projektu przykłady serialowych imprezowiczów - konkretnych bohaterów. Pomożecie? Jaki bohater wam się kojarzy?

Ogladacie?
Macie ulubionych bohaterów? Brooke? Ridge? Stephanie? Eryk? Bridget?
Ktorych nie lubicie?
Które wątki oglądacie z wypiekami na twarzy? :)

Oglądaliście któryś z tych seriali? Ulubieni bohaterowie, wątki, sceny, teksty itp? Podejrzewam,że tych tytułów nie muszę nikomu przedstawiać, bo one są znane i popularne. Ja w dzieciństwie lubiłam oglądać od czasu oglądać Samo życie, Pensjonat pod różą i Lokatorów. Z kolei nie przepadałam za Plebanią, Złotopolskimi i...

więcej

Niewiele pamiętam. Serial był o czterech żołnierzach każdy z innego kraju. W czołówce każdy był wymieniany z imienia a w tle była flaga kraju z którego pochodziła postać. Te kraje to na pewno Stany Niemcy Jemen i czwartego nie pamiętam. Jeden z bohaterów był czarnoskóry i jedna kobieta. Pamięta ktoś ten serial?

Spoko, żadnych spoilerów ale....kurde.
Jakie to było dobre.
Warto było czekać te dwa lata.

Szukam serialu w ktorym była lesbijka mieszkala ze swoim bratem i prowadzila sklep. Zaczęła spotykać się z dziennikarką która miała dziewczynę w więzieniu

Cześć wszystkim, chciałbym polecić wam obejrzenie animacji stworzonych przez Absalona Rządkowskiego. Łączą one konwencje serialu młodzieżowego, horroru, komedii oraz dark fantasy. MAGNA PHANTASIA to opowieść o miłości, której finał znajdzie miejsce... w apokalipsie. Z kolei Viria to baśń o zbuntowanej księżniczce,...

Drużyna a
MacGayver
Niustraszony
Melrose place
Świat wg Bundych
Magnum
2i pół
Przyjaciele
Miami vice
Nash Bridges
Columbo
Det Monk