Wszystko co pamiętam o tym serialu to:
- wystąpił tam facet, który był psychologiem/psychoterapeutą/psychiatrą i był muzułmaninem, biczował się, miał pełno blizn na plecach, facet ten miał wspomnienia o swojej matce, która się samookaleczała
- drugą postacią był chłopak, który przyjmował leki psychotropowe, chodził...
Poszukuję kreskówki z '90. Wiem że zły charakter był humanoidalnym jaszczurem mógł zmienić wygląd. Ogólnie było to puszczane w latach nadawania Ulissesa i pole position czyli ktoś kto zna te bajki mam nadzieję że ogarnie. Możliwie że coś moja wyobraźnia dopisała po latach, ale wydaje mi się że podróżowali między...
pamiętam tylko tyle że w czołówce bohaterowie płyną chyba w jakimś lesie przez mokradła i jakieś stwory wychodzą z tych mokradeł całe takie ciemne na ich łódkę...
Oglądałem daaawno temu fajny serial którego akcja toczy się w równoległym świecie/wymiarze którym rządzi kobieta która może miotać prądem ze swojego ustrojstwa na sobie. W jednym z odcinków wchodzi ona do "naszego" wymiaru i się ładuje z akumulatora. Serial czysto przygodowy trochę sci-fi bardziej fantasy, leciał chyba...
więcej
Bajkę oglądałem na kasecie VHS około roku 2000. Jeśli chodzi o fabułę to pamiętam tylko 3 akcje:
- mecz bokserski
- jakiś dom w lesie zimą
- pożar pola
We wszystkich przypadkach wydaje mi się, że bohaterami były zwierzęta. Nie jestem do tego pewny czy to na pewno była bajka rosyjska i nie jestem w stanie...
witam.
Poszukuje programu telewizyjnego nie pamietam gdzie był transmitowany natomiast chodziło w nim o to aby gwiazdy uzywały starych sprzetów np z poprzedniego wieku
przykładowe odcinki to surfer który miał deske z przed 20-30 lat oraz detektyw który został pozbawiony wszystkich gadzetów ect. moze ktoś coś...
Cześć, założyłem tu konto, bo potrzebuje pomocy w identyfikacji bajki. Leciała ona w latach 2000, może trochę dalej. Generalnie chodziło o to, że to były opowieści o myszach. Te myszy był narysowane, nie było animacji, po prostu kamera przesuwała się po ekranie pokazując te myszy w różnych sytuacjach i pani lektor...