Lubicie Gwiezdne Wrota? Jesteście fanami ambitniejszego sci-fi? A co powiecie na podróże w czasie?
Jeśli to Was zaciekawiło zapraszam do zapoznania się z serialem "Podróżnicy", a przy okazji z pozbawioną spojlerów recenzją mojego autorstwa tego specyficznego jak na ten gatunek dzieła -...
Wiecie co ludzie gdybym mógł cofnąłbym czas(z dzisiejszą wiedzą) do 24.12.1990 (Byłem wtedy w 5 klasie podstawówki).
Ale żeby były pewne zmiany
- Ktoś inny zakłada Tele 24 (Była w Łodzi taka lokalna stacja w latach 1992-94) jako tv ogólnopolską i startuje ona 02.02.1991
- Mirosław Chojecki dostaje koncesje na...
Hej!
Szukam jakiegoś serialu (nie filmu), trochę w stylu LOST, a głównie o podróżach, przygodach, kręconych w różnych pięknych zakątkach ziemi! Znacie może coś godnego uwagi?
Witam, czy kojarzycie jakis serial z wojna w tle? Chodzi mi o jeden konkretny ale wlasnie nic z niego nie pamietam. Zdaje mi sie, ze to byl mini serial ale nie jestem pewna. Zaczynal sie chyba w jakis okopach nie wiem czy nie dzial sie na dwoch plaszczyznach czasowych watek milosny tez tam byl. Glowny bohater taki dosc...
więcejSiema! Ostatnio skończyłem Stranger things sezon 2 i powiem wam że zakochałem się w tym klimacie. Podobnie było z 13 powodów. Małe Amerykańskie miasteczko, lata 80 (kiedy nikogo nie obchodzi social media itp), Przyjaźń, miłość. No coś pięknego. Szukam serialu bądź filmu w podobnych klimatach. Nie koniecznie muszą to...
więcej
Hej, czy może mi ktoś pomóc ?
szukam na FW strony poświęconej serialowi
www.bbcpolska.com/programy/dynastie/
i nie mogę nic znaleźć
istnieje to pod inną nazwą, czy administratorzy nie utworzyli jeszcze ?
pozdrawiam
Hej.
Co sądzicie o wyżej wymienionym serialu? Oglądam pierwszy sezon, skończyłem na 8 odcinku i męczy mnie trochę.Irytujące postacie, drętwe dialogi,sceny seksu przedłużane na siłę a to tylko część tego co mi się nie podoba chociaż pomysł całkiem niezły, gorzej z wykonaniem.Brnąć w to dalej?kolejne sezony są w jakimś...
Szukam azjatyckich miniseriali. 6-, 8-, maksymalnie 10-odcinkowych. Oprócz Japonii, Korei Płd. czy Hongkongu, ciekawią mnie także rzeczy z Malezji, Chin, Indonezji, Filipin, Tajlandii itd. Może być też coś z Indii.
Jeśli chodzi o treść kryminałów, to poszukuję tradycyjnych historii, gdzie głównym tematem jest...
Tak myślę, że był to serial. Chyba chodziło o podróże w czasie (?). Coś mi się kojarzy, że na drodze, chodniku zawsze się coś pojawiało. Może budka telefoniczna (?). Bohaterowie wchodzili do tego czegoś i przenosili się w inne miejsce. Pamiętam scenę, chyba w kościele, jak razem z innymi ludźmi schronili się tam przed...
więcej