Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kiedys ogladalam serial arrow(a przynajmniej ak mslalam do dzisiaj) i on byl w takich starszych czasach typ mial syna i taka ciotka tam z nimi mieszkala i troche biedny byl i teraz po paru latach sb wlaczylam 1 odc i tam akcja jest w xxi wieku?????? nie wiem moze ktos kojarzy serial gdzie biedny typ latal z lukiem mial...

więcej

Witam. Poszukuję programu telewizyjnego z kategorii discovery. Program był emitowany w tv około 2012r. W programie pokazane było projektowanie i budowa basenów i stawów na działkach w USA. Program był prowadzony przez gościa w wieku 50-60 lat. Tyle pamietam. Z gory dziękuję.

Nie wiecie czy będzie kolejny 4 sezon oznaczonych

Czy ktoś jeszcze oglądał kiedyś w ferie zimowe okropny serial dla dzieci, po którym "mam traumę"? Dane / szukane:
- Rok mniej więcej 1989 - 1993 w ferie zimowe.
- Serial leciał na TVP1 lub TVP2.
- Produkcja najprawdopodobniej angielska.
- Fabuła: Jest rodzeństwo, brat i siostra, wiek ok. 11 lat. Na ziemię...

Szukam ciekawych seriali z lat 1990-2010 ktore sa dostepne na necie, wazne aby to byly Horror /Sci fi/ Fantasy.

Witam szukam serialu sci-fi puszczanego dawno temu na HBO rok 2014-16 nie pamiętam dokładnej daty. Z tego co kojarzę serial kręcił się wokół placówki naukowo-wojskowej na ziemi w, której młodzi ludzie byli uczeni walki w panerzachczy egzoszkieletach coś na wzór tych z HALO.(Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje mi się, że...

więcej

Czy ktoś coś słyszał kiedy na HBO będzie drugi sezon?

Nie wiem czy miał parę odcinków czy tylko jeden ale pamiętam że to działo się w zamku i był tam duszek który grał na harfie i był jeszcze niebieski chodzący zegar i rycerzyk. No więcej szczegółów niestety nie pamiętam , może wie ktoś co to było?

Równie dobrze mógł to być film ale stawiałbym na serial. Czarno-biały. W napisach końcowych można było usłyszeć Adagio - Albinoni. Byłbym wdzięczny za pomoc

szukam serialu , ktory emitowany byl w poczatkach lat 90 o parze naukowcow( kobieta i mezczyzna - chyba jakis profesorow?) z uczelni rozwiazujacych zjawiska nadnaturalne. wiem ze on jak i ona nie byli para, ale czuli cos do siebie, no i nie byli starzy.