kiedys ogladalam serial arrow(a przynajmniej ak mslalam do dzisiaj) i on byl w takich starszych czasach typ mial syna i taka ciotka tam z nimi mieszkala i troche biedny byl i teraz po paru latach sb wlaczylam 1 odc i tam akcja jest w xxi wieku?????? nie wiem moze ktos kojarzy serial gdzie biedny typ latal z lukiem mial...
więcejWitam. Poszukuję programu telewizyjnego z kategorii discovery. Program był emitowany w tv około 2012r. W programie pokazane było projektowanie i budowa basenów i stawów na działkach w USA. Program był prowadzony przez gościa w wieku 50-60 lat. Tyle pamietam. Z gory dziękuję.
Czy ktoś jeszcze oglądał kiedyś w ferie zimowe okropny serial dla dzieci, po którym "mam traumę"? Dane / szukane:
- Rok mniej więcej 1989 - 1993 w ferie zimowe.
- Serial leciał na TVP1 lub TVP2.
- Produkcja najprawdopodobniej angielska.
- Fabuła: Jest rodzeństwo, brat i siostra, wiek ok. 11 lat. Na ziemię...
Szukam ciekawych seriali z lat 1990-2010 ktore sa dostepne na necie, wazne aby to byly Horror /Sci fi/ Fantasy.
Witam szukam serialu sci-fi puszczanego dawno temu na HBO rok 2014-16 nie pamiętam dokładnej daty. Z tego co kojarzę serial kręcił się wokół placówki naukowo-wojskowej na ziemi w, której młodzi ludzie byli uczeni walki w panerzachczy egzoszkieletach coś na wzór tych z HALO.(Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje mi się, że...
więcejNie wiem czy miał parę odcinków czy tylko jeden ale pamiętam że to działo się w zamku i był tam duszek który grał na harfie i był jeszcze niebieski chodzący zegar i rycerzyk. No więcej szczegółów niestety nie pamiętam , może wie ktoś co to było?
Równie dobrze mógł to być film ale stawiałbym na serial. Czarno-biały. W napisach końcowych można było usłyszeć Adagio - Albinoni. Byłbym wdzięczny za pomoc