Siema! Ostatnio skończyłem Stranger things sezon 2 i powiem wam że zakochałem się w tym klimacie. Podobnie było z 13 powodów. Małe Amerykańskie miasteczko, lata 80 (kiedy nikogo nie obchodzi social media itp), Przyjaźń, miłość. No coś pięknego. Szukam serialu bądź filmu w podobnych klimatach. Nie koniecznie muszą to...
więcej
Hej, czy może mi ktoś pomóc ?
szukam na FW strony poświęconej serialowi
www.bbcpolska.com/programy/dynastie/
i nie mogę nic znaleźć
istnieje to pod inną nazwą, czy administratorzy nie utworzyli jeszcze ?
pozdrawiam
Hej.
Co sądzicie o wyżej wymienionym serialu? Oglądam pierwszy sezon, skończyłem na 8 odcinku i męczy mnie trochę.Irytujące postacie, drętwe dialogi,sceny seksu przedłużane na siłę a to tylko część tego co mi się nie podoba chociaż pomysł całkiem niezły, gorzej z wykonaniem.Brnąć w to dalej?kolejne sezony są w jakimś...
Szukam azjatyckich miniseriali. 6-, 8-, maksymalnie 10-odcinkowych. Oprócz Japonii, Korei Płd. czy Hongkongu, ciekawią mnie także rzeczy z Malezji, Chin, Indonezji, Filipin, Tajlandii itd. Może być też coś z Indii.
Jeśli chodzi o treść kryminałów, to poszukuję tradycyjnych historii, gdzie głównym tematem jest...
Tak myślę, że był to serial. Chyba chodziło o podróże w czasie (?). Coś mi się kojarzy, że na drodze, chodniku zawsze się coś pojawiało. Może budka telefoniczna (?). Bohaterowie wchodzili do tego czegoś i przenosili się w inne miejsce. Pamiętam scenę, chyba w kościele, jak razem z innymi ludźmi schronili się tam przed...
więcej
Szukam odcinka w którym był czarny, bogaty raper z gęsią. Odcinek był chyba podzielony na dwie części o ile dobrze pamiętam. Oglądałam go dawno temu i chciałabym wrócić do tego serialu, a pamiętam, że na takim odcinku skończyłam :)
Czy ktoś wie jaki to numer odcinka i sezon?
Cześć,
Na początku wieku albo maks. dwa lata później emitowany był serial dla dzieciaków-nastolatków. Nie pamiętam konkretnie na którym kanale. Opowiadał o grupce nastolatków, którzy chcyba zaczynali stawiać pierwsze zawodowe kroki, ale fabuła obracała się wokół gadającego softu-komputera. Mieli też przyjaciela,...
Witam Was.
Czy wiecie jak nazywa się aktor z Serialu jak w tytule, z odcinka nr. 4, który gra nauczyciela baletu ? Nie jestem pewny czy można tutaj wrzucać linki, dlatego narazie zadam pytanie w taki sposób.
Pozdrawiam