Witam. Mój rocznik to 94, pamiętam gdy byłem młody może z 10-12 lat (głowy nei dam że tyle) to widziałem kiedyś na TV na bodajże Fox Kids chyba bajke, która opowiadała o na pewno jednym głównym bohaterze (chociaż mogło ich być dwóch) - gdzie ten jeden był tak na prawdę wirtualną postacią, która poruszała się po wnętrzu...
więcejMoże ktoś wie jak nazywała się bajka lecąca blisko 10 lat temu w TV. Kojarzę, że jak się zaczynało to było dziecko, które latało po niebie a w rękach miało czerwone wstęgi. Wydaje mi się, że bajka miała coś wspólnego ze smokami. Przypominało to anime.
Ogladacie? Macie ulubionych bohaterów? Amber Moor? Dominic Payne? Hope Forester? Których nie lubicie? Które wątki oglądacie z wypiekami na twarzy? :)
Potrzebuje pomocy
Kiedyś oglądałam film w którym kobieta została zgwalcona na lotnisku i miała jakąś chorobę ze w czasie snu resetowała jej się pamięć i nagrywała na dyktafonie wspomnienia z każdego dnia i następnego dnia odsłuchiwała to co nagrała i rok od tego gwałtu okazało się ze jej mąż to nie jej mąż tylko...
Witam
Szukam pewnego serialu z Comedy Central . Do rzeczy serial był o rodzinie mąż żona dwójka dzieci ( nastolatkowie ) Syn to taka z tego co pamiętam fajtłapa/kujon . Mąż trochę grubszy żona brunetka bodajże z kręconymi włosami . Nie byli to bogacze na pewno chociaż mieli dom . Pamiętam że w czołówce tego serialu...
Czy takie rozwiązanie nie byłoby bardziej miarodajne? Jedna ocena serialu który ma "x" sezonów wydaje się nieodpowiednio określać wartość produkcji.
Czy jest w stanie ktoś wskazać odcinek "Surowych rodziców", w którym bodajże ta "prawdziwa" matka nosiła na rękach takiego małego pieska z rudobrązowym futerkiem?
Szukam filmu o dziewczynie w szkole średniej która średnio była lubiana przez rówieśników. Bardzo jej dokuczali. I jak dobrze pamiętam coś jej zrobili i ona umarła. Za pomocą czarnej magii 'odrodziła' się i zaczęła się mścić przy tym stała się bardzo seksowna bo wcześniej była raczej szarą myszką.Zapamiętałam też,że...
więcej