Witam
Szukam pewnego serialu z Comedy Central . Do rzeczy serial był o rodzinie mąż żona dwójka dzieci ( nastolatkowie ) Syn to taka z tego co pamiętam fajtłapa/kujon . Mąż trochę grubszy żona brunetka bodajże z kręconymi włosami . Nie byli to bogacze na pewno chociaż mieli dom . Pamiętam że w czołówce tego serialu...
Czy takie rozwiązanie nie byłoby bardziej miarodajne? Jedna ocena serialu który ma "x" sezonów wydaje się nieodpowiednio określać wartość produkcji.
Czy jest w stanie ktoś wskazać odcinek "Surowych rodziców", w którym bodajże ta "prawdziwa" matka nosiła na rękach takiego małego pieska z rudobrązowym futerkiem?
Szukam filmu o dziewczynie w szkole średniej która średnio była lubiana przez rówieśników. Bardzo jej dokuczali. I jak dobrze pamiętam coś jej zrobili i ona umarła. Za pomocą czarnej magii 'odrodziła' się i zaczęła się mścić przy tym stała się bardzo seksowna bo wcześniej była raczej szarą myszką.Zapamiętałam też,że...
więcejSzukam serialu ze swoich lat młodości o którym niestety za wiele nie pamiętam ale zapadł mi w pamięci jeden z odcinków (Wiec a nuż się uda) Mianowicie jeden z bohaterów ledwo wiążący koniec z końcem dostaje (od nie pamiętam kogo -diabła?) "dar" w którym przez dotyk okradał ludzi z kosztowności aż do momentu w którym...
więcejWie ktoś może czy gdy dodaje nowy serial jako pierwszy rok serialu mam podać pierwszy rok w Polsce czy w USA i z zakończeniem to samo , bo mam serial który w Polsce zaczął się w 2013r. , a w USA zaczął się w 2011r.
Witam, szukam serialu podobnego do "The last ship" tj. takiego w którym akcja dzieje sie wśród żołnierzy, armii, marynarki wojennej etc. i/lub opowiada o katastrofie(tu: epidemii), znalezieniu rozwiązania(tu: szczepionka), wprowadzaniu go w życie i problemach z tym związanych(tu: akcja tak na dobrą sprawe od drugiej...
więcej
W filmie "Jezus z Nazaretu" brakuje tytułów odcinków.
https://www.filmweb.pl/serial/Jezus+z+Nazaretu-1977-35269/episodes#rok1977
Dwa dzieciaki przybywają na Ziemię z Księżyca samochodem. Młodsza dziewczyna rządzi większym i starszym mężczyzną. Szukają następcy Wielkiego Dzidziusa. Były tam też zaczarowana pasta do zębów po użyciu której mówi się w innym języku.