Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niestety zbyt wiele nie pamiętamy oprócz tego że matka (prawdopodobnie) nalewała do śniadania swojemu dziecku wybielacz. Niewiele później widnieje scena, w której wlewa go do kąpieli i robi dziecku lewatywe. Nie wiemy czy pomieszaly nam się filmy z mężem, ale mi się jeszcze wydaje, że to dziecko było upośledzone. Czy...

więcej

Witam szukam filmu coś w stylu Temm Wolf lub takiego o nastolatku który chodzi do szkoły i nie jest zbyt lubiany i do szkoły zapisuję sie dziewczyna i sie w sobie zakochują i później chłopak odkrywa w sobie moce cos podobnego do Tenn wolf właśnie tam tez bylo ze nie z byt lubiany chłopak ma jedynego przyjaciela...

więcej

Witam ,jak w temacie szukam serialu podajże sci-fi lub przygodowy, nie pamiętam tytułu za cholerę . Pamiętam jedynie jakieś urywki . Dzieciak nie wiem czy miał kumpli czy brata znajduje małego stworka coś ala mały dinozaur i kitra go w jakieś budzie przy domu a później zabiera go do domu ,ten stworek chyba był...

Zamierzam obejrzeć serial CSI i tak się zastanawiam która z serii CSI jest najlepsza, chodzi mi tu głównie o relacje i chemię między głównymi bohaterami, a może po prostu mam zacząć od najstarszej?

Witajcie,
pytanie za sto punktów, chodzi o seriale, które dostępne są na Netflixie (produkcjie oryginalne, ale nie tylko) i polecacie.

Z mojej strony:
Dom z papieru
Suburra
Grzesznica
Ascension
Dark
BoJack Horseman
Ozark
Atypowy
The End of the F***ing World

Chodzi mi o takie,które już nie są emitowane i zakończyły swoją działalność. Które lubiliśmy oglądać i macie do nich sentyment.
Jeśli chodzi o mnie to:

1."Miodowe lata" - Jako ulubiony serial komediowy.
2."Samo życie"- Gdzieś tak do 2005 roku,bo później zrobił się dla mnie nieciekawy.
3."Pensjonat pod różą" -Ciekawie...

więcej

Witam szukam kreskówki która oglądałem majac ok 8lat byla to kolorowa kreskówka na vhs o przygodach czarownicy "Wendy" z tego co kojarze to miała ciemniejsze włosy szpiczasty kapelusz i fioletowy strój (prosze nie mylić z czarownica Wendy blondynką w czerwonym stroju z kapturem)

Mam problem z rozczytaniem w pierwszym odcinku zapisu w notesie Sir Reginald Hargreeves'a pod pozycją 7 i nie wiem co dokładnie jest tam napisane, w 10 minucie i 36 sekundzie. Pomoże ktoś? Tu link do screenshota https://zapodaj.net/8bc30f2df4749.png.html

Witam, szukam bajki z dzieciństwa która opowiadała o przygodach wojownika walczącego ze złem za pomocą czerwonej wstęgi. Było to chyba emitowane na tvp.

ja miałem 11-13 lat i mało pamiętam.
najpierw była kreskówka siostrzeńcy kaczora donalda.
po tym były filmy, mało wiem
1. był film o panu, który był nieśmiertelny. napromieniowany czymś chyba.
2. był film-serial na karaibach. jakiś pan na wyspie uwięziony i on musiał ratować ludzi by mógł wyspę opuścić.
3. były...

więcej