Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,
Na początku wieku albo maks. dwa lata później emitowany był serial dla dzieciaków-nastolatków. Nie pamiętam konkretnie na którym kanale. Opowiadał o grupce nastolatków, którzy chcyba zaczynali stawiać pierwsze zawodowe kroki, ale fabuła obracała się wokół gadającego softu-komputera. Mieli też przyjaciela,...

Witam znacie jakieś seriale podobne do Ash vs Evil Dead, Blood Drive itp?

Witam Was.

Czy wiecie jak nazywa się aktor z Serialu jak w tytule, z odcinka nr. 4, który gra nauczyciela baletu ? Nie jestem pewny czy można tutaj wrzucać linki, dlatego narazie zadam pytanie w taki sposób.

Pozdrawiam

Czy ktoś kojarzy serial który był w TVP w latach 90 może początek 2000. Prawdopodobnie produkcja Włoska. Serial o mafii. Członek mafii dostaje zadanie wymordować rodzinę konkurencji problem jest taki że w tej rodzinie jest jego nieślubny synek.

Co najlepszego oglądaliście? Ja od siebie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam bajki z dzieciństwa, która leciała w TV.
Akcja działa się na morzu, gdzie statek przypominał wysoki dom. Na tym statku płynął noe i zwierzęta ( na pewno lisy, lwy i kury).
drapieżne zwierzęta nie miały co jeść i chciały zeżreć kurczaki ale Noe im na to nie pozwolił i wszyscy musieli jeść frytki bo miał całą...

więcej

Witam,
tak jak w tytule, poszukuję hiszpańskich produkcji. Co możecie polecić?

Pozdrawiam

Witam Was serdecznie, około 3 msc temu oglądałam pewne anime ale przerwałam przy 6 odcinku ze względu braku polskich napisów. Zarys fabuły:
chłopak trafia do ośrodka wychowawczego z powodu nadużywania gier komputerowych lub internetu. Ośrodek wychowawczy przypomina więzienie które jest doskonale obserwowane. Chłopcy...

więcej

Krytykujecie? Zgadzacie sie z przeslaniem? A moze macie jeszcze inne zdanie?

https://m.youtube.com/watch?v=koPmuEyP3a0&feature=youtu.be