Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, czy znacie jakieś krótkie seriale publikowane w internecie?
Coś w stylu Honest Trailers, HISHE, Epic Rap Battles, Film Theories, Cinema Sins

Znacie podobne seriale do skazanego na smierć ?

Zależy mi żeby nie były to stare filmy. Niech będą od 2000 roku. Proszę o szybką odpowiedź

Szukam jakichś miniseriali kryminalnych . W stylu 3,4 odcinki na sezon do obejrzenia w 1 popołudnie i najchętniej zamknięcie jednej historii na sezon ew 2 historie w sezonie . Czyli jeden sezon jedna sprawa nie powiązana z poprzednią .

Coś takiego...

Szukam sprawdzonej strony z dużą bazą tytułów, dobra jakość, raczej napisy, oczywiście płatną, hbo go mam

dlaczego na filmwebie nie mogę oglądać żadnych filmów tylko ich zwiastuny. To jest dziwne ponieważ na tej stronie są filmy których nie ma nigdzie indziej a jak są to płatne. Proszę o jakieś wyjaśnienia

szukam tytułu filmu : spokojną dziewczynę zaprasza na imprezę chłopak, który jej się podobał. Na tej imprezie idzie z nią do pokoju. Chyba 7 czy nawet więcej chłopaków gwałci ją do nieprzytomności, wchodząc na zmianę do pokoju, ostatnim chłopakiem miał byc ten co ją zaprosił ale wchodząc do pokoju zauważa że ona nie...

więcej

Może ktoś ma ten serial zgrany z CBS Action w dobrej jakości. Posiadam 6 sezonów, w których brakuje 14 odcinków z 7 sezonu mam 8

odcinków, a z 8 sezonu 2 odcinki.

Proszę o pomoc w skompletowaniu całego serialu. Mogę pomóc swoimi odcinkami jeśli ktoś też ma niekompletny serial.

Proszę o kontakt …

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nie wiem komu zgłosić żeby dodał serial do strony dlatego piszę tutaj.
Generalnie świetna produkcja, na HBO GO dostępna już jakiś czas,a na filmwebie jak nie było tak nie ma, dziwi mnie, że samo HBO nie zwróciło się w tej sprawie, przecież w Polsce nie ma lepszej reklamy od filmwebu.
Serdecznie wszystkim polecam