Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam ciekawych seriali z lat 1990-2010 ktore sa dostepne na necie, wazne aby to byly Horror /Sci fi/ Fantasy.

Witam szukam serialu sci-fi puszczanego dawno temu na HBO rok 2014-16 nie pamiętam dokładnej daty. Z tego co kojarzę serial kręcił się wokół placówki naukowo-wojskowej na ziemi w, której młodzi ludzie byli uczeni walki w panerzachczy egzoszkieletach coś na wzór tych z HALO.(Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje mi się, że...

więcej

Czy ktoś coś słyszał kiedy na HBO będzie drugi sezon?

Nie wiem czy miał parę odcinków czy tylko jeden ale pamiętam że to działo się w zamku i był tam duszek który grał na harfie i był jeszcze niebieski chodzący zegar i rycerzyk. No więcej szczegółów niestety nie pamiętam , może wie ktoś co to było?

Równie dobrze mógł to być film ale stawiałbym na serial. Czarno-biały. W napisach końcowych można było usłyszeć Adagio - Albinoni. Byłbym wdzięczny za pomoc

szukam serialu , ktory emitowany byl w poczatkach lat 90 o parze naukowcow( kobieta i mezczyzna - chyba jakis profesorow?) z uczelni rozwiazujacych zjawiska nadnaturalne. wiem ze on jak i ona nie byli para, ale czuli cos do siebie, no i nie byli starzy.

Witam, czy znacie jakieś krótkie seriale publikowane w internecie?
Coś w stylu Honest Trailers, HISHE, Epic Rap Battles, Film Theories, Cinema Sins

Znacie podobne seriale do skazanego na smierć ?

Zależy mi żeby nie były to stare filmy. Niech będą od 2000 roku. Proszę o szybką odpowiedź

Szukam jakichś miniseriali kryminalnych . W stylu 3,4 odcinki na sezon do obejrzenia w 1 popołudnie i najchętniej zamknięcie jednej historii na sezon ew 2 historie w sezonie . Czyli jeden sezon jedna sprawa nie powiązana z poprzednią .

Coś takiego...