Witam,
co polecilibyście po domu z papieru?
Ponadto obejrzałem gomorre, suburre, narcosa wszystkie części , teraz wilka na netflixie skończyłem. W takich klimatach się obracam.
Lubie również coś o wojnie w Afganistanie (i ten klimat i krajobraz) czy terrorystach.
Pozdrawiam
Poszukuję jeszcze seriali w typie seriali "Dynastia", "Seks, kasa i kłopoty".. chodzi mi o seriale w których przejawiają się takie wątki jak rodzina, intrygi, związki, pieniądze..Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłam. Chodzi mi o takie w miarę nowsze seriale.
Witam serdecznie!
Szukam jakiś seriali dla dwojga, głównie romantyczne, nieszczęśliwa miłość, zdrady.
Dosyć smutne, oczywiście wszystkie dla par przyjme, nawet te najszczęśliwsze!
Z gory dziękuje.
Tylu tu znawców kina małego i dużego formatu uczęscza. Może ktoś z was pomoże: szukam jednej piosenki z "Czterdziestolatka". Nie znam tytułu, nie pamiętam nawet słów, nie wiem kto śpiewał (głos męski - to pamiętam). Nie pamiętam już też o czym był odcinek (cały czas się skupiam i próbuję sobie przypomnieć ;-)....
Witam. Szukam tytułu odcinka swk, kiedy to Halinka kazała Ferdkowi obrać ziemniaki a on oczywiście tego nie zrobił, był też tam wątek z Boczkiem :-D
Pozdrawiam.
Witam szukam serialu jakiś czas temu go oglądałem. Serial jest z tego co pamiętam dość nowy. Tematyka to wampiry. Podam kilka wskazówek dotyczące serialu:
-Serial rozpoczyna się opowieścią, że na USA napadły wampiry(jakaś epidemia czy coś)
-Ludzie ukrywają się w obozach poza miastem
-Pojawia się tam jakaś dziewczyna...
Co byście ponownie zobaczyli np seriale z czasów dzieciństwa .Ja np chciałbym zobaczyć Siódme niebo.,albo Melrose place.
jedyne co pamiętam:
gra tam para gliniarzy, jeden czarnoskóry, drugi białoskóry z kręconymi włosami który odbywa sesje bodajże u pani psycholog
wiem mało informacji, ale oglądałem tylko 1 odcinek :p
oglądałem go dość dawno
możliwe że lata 90, możliwe że początek 21w.
mini serial, chyba jeden sezon, kilka może kilkanaście odcinków.
typ zostaje oskarżony o ciężki przestępstwo, prawdopodobnie morderstwo.
jest niewinny, ale dowody są przeciwko niemu.
adwokat odnajduje jakieś nagranie, gdzie jest pokazane że...