szukam serialu , ktory emitowany byl w poczatkach lat 90 o parze naukowcow( kobieta i mezczyzna - chyba jakis profesorow?) z uczelni rozwiazujacych zjawiska nadnaturalne. wiem ze on jak i ona nie byli para, ale czuli cos do siebie, no i nie byli starzy.
Witam, czy znacie jakieś krótkie seriale publikowane w internecie?
Coś w stylu Honest Trailers, HISHE, Epic Rap Battles, Film Theories, Cinema Sins
Szukam jakichś miniseriali kryminalnych . W stylu 3,4 odcinki na sezon do obejrzenia w 1 popołudnie i najchętniej zamknięcie jednej historii na sezon ew 2 historie w sezonie . Czyli jeden sezon jedna sprawa nie powiązana z poprzednią .
Coś takiego...
Szukam sprawdzonej strony z dużą bazą tytułów, dobra jakość, raczej napisy, oczywiście płatną, hbo go mam
dlaczego na filmwebie nie mogę oglądać żadnych filmów tylko ich zwiastuny. To jest dziwne ponieważ na tej stronie są filmy których nie ma nigdzie indziej a jak są to płatne. Proszę o jakieś wyjaśnienia
szukam tytułu filmu : spokojną dziewczynę zaprasza na imprezę chłopak, który jej się podobał. Na tej imprezie idzie z nią do pokoju. Chyba 7 czy nawet więcej chłopaków gwałci ją do nieprzytomności, wchodząc na zmianę do pokoju, ostatnim chłopakiem miał byc ten co ją zaprosił ale wchodząc do pokoju zauważa że ona nie...
więcej