Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam sprawdzonej strony z dużą bazą tytułów, dobra jakość, raczej napisy, oczywiście płatną, hbo go mam

dlaczego na filmwebie nie mogę oglądać żadnych filmów tylko ich zwiastuny. To jest dziwne ponieważ na tej stronie są filmy których nie ma nigdzie indziej a jak są to płatne. Proszę o jakieś wyjaśnienia

szukam tytułu filmu : spokojną dziewczynę zaprasza na imprezę chłopak, który jej się podobał. Na tej imprezie idzie z nią do pokoju. Chyba 7 czy nawet więcej chłopaków gwałci ją do nieprzytomności, wchodząc na zmianę do pokoju, ostatnim chłopakiem miał byc ten co ją zaprosił ale wchodząc do pokoju zauważa że ona nie...

więcej

Może ktoś ma ten serial zgrany z CBS Action w dobrej jakości. Posiadam 6 sezonów, w których brakuje 14 odcinków z 7 sezonu mam 8

odcinków, a z 8 sezonu 2 odcinki.

Proszę o pomoc w skompletowaniu całego serialu. Mogę pomóc swoimi odcinkami jeśli ktoś też ma niekompletny serial.

Proszę o kontakt …

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nie wiem komu zgłosić żeby dodał serial do strony dlatego piszę tutaj.
Generalnie świetna produkcja, na HBO GO dostępna już jakiś czas,a na filmwebie jak nie było tak nie ma, dziwi mnie, że samo HBO nie zwróciło się w tej sprawie, przecież w Polsce nie ma lepszej reklamy od filmwebu.
Serdecznie wszystkim polecam

Witam,
co polecilibyście po domu z papieru?
Ponadto obejrzałem gomorre, suburre, narcosa wszystkie części , teraz wilka na netflixie skończyłem. W takich klimatach się obracam.
Lubie również coś o wojnie w Afganistanie (i ten klimat i krajobraz) czy terrorystach.

Pozdrawiam

Poszukuję jeszcze seriali w typie seriali "Dynastia", "Seks, kasa i kłopoty".. chodzi mi o seriale w których przejawiają się takie wątki jak rodzina, intrygi, związki, pieniądze..Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłam. Chodzi mi o takie w miarę nowsze seriale.

Witam serdecznie!

Szukam jakiś seriali dla dwojga, głównie romantyczne, nieszczęśliwa miłość, zdrady.

Dosyć smutne, oczywiście wszystkie dla par przyjme, nawet te najszczęśliwsze!

Z gory dziękuje.

użytkownik usunięty

Tylu tu znawców kina małego i dużego formatu uczęscza. Może ktoś z was pomoże: szukam jednej piosenki z "Czterdziestolatka". Nie znam tytułu, nie pamiętam nawet słów, nie wiem kto śpiewał (głos męski - to pamiętam). Nie pamiętam już też o czym był odcinek (cały czas się skupiam i próbuję sobie przypomnieć ;-)....