Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nie wiem komu zgłosić żeby dodał serial do strony dlatego piszę tutaj.
Generalnie świetna produkcja, na HBO GO dostępna już jakiś czas,a na filmwebie jak nie było tak nie ma, dziwi mnie, że samo HBO nie zwróciło się w tej sprawie, przecież w Polsce nie ma lepszej reklamy od filmwebu.
Serdecznie wszystkim polecam

Witam,
co polecilibyście po domu z papieru?
Ponadto obejrzałem gomorre, suburre, narcosa wszystkie części , teraz wilka na netflixie skończyłem. W takich klimatach się obracam.
Lubie również coś o wojnie w Afganistanie (i ten klimat i krajobraz) czy terrorystach.

Pozdrawiam

Poszukuję jeszcze seriali w typie seriali "Dynastia", "Seks, kasa i kłopoty".. chodzi mi o seriale w których przejawiają się takie wątki jak rodzina, intrygi, związki, pieniądze..Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłam. Chodzi mi o takie w miarę nowsze seriale.

Witam serdecznie!

Szukam jakiś seriali dla dwojga, głównie romantyczne, nieszczęśliwa miłość, zdrady.

Dosyć smutne, oczywiście wszystkie dla par przyjme, nawet te najszczęśliwsze!

Z gory dziękuje.

użytkownik usunięty

Tylu tu znawców kina małego i dużego formatu uczęscza. Może ktoś z was pomoże: szukam jednej piosenki z "Czterdziestolatka". Nie znam tytułu, nie pamiętam nawet słów, nie wiem kto śpiewał (głos męski - to pamiętam). Nie pamiętam już też o czym był odcinek (cały czas się skupiam i próbuję sobie przypomnieć ;-)....

Witam. Szukam tytułu odcinka swk, kiedy to Halinka kazała Ferdkowi obrać ziemniaki a on oczywiście tego nie zrobił, był też tam wątek z Boczkiem :-D
Pozdrawiam.

Witam szukam serialu jakiś czas temu go oglądałem. Serial jest z tego co pamiętam dość nowy. Tematyka to wampiry. Podam kilka wskazówek dotyczące serialu:
-Serial rozpoczyna się opowieścią, że na USA napadły wampiry(jakaś epidemia czy coś)
-Ludzie ukrywają się w obozach poza miastem
-Pojawia się tam jakaś dziewczyna...

więcej

Co byście ponownie zobaczyli np seriale z czasów dzieciństwa .Ja np chciałbym zobaczyć Siódme niebo.,albo Melrose place.

jedyne co pamiętam:
gra tam para gliniarzy, jeden czarnoskóry, drugi białoskóry z kręconymi włosami który odbywa sesje bodajże u pani psycholog

wiem mało informacji, ale oglądałem tylko 1 odcinek :p

Witam,
znacie jakieś podobne seriale?