Cześć
Szukam seriali podobnych to "The 100", bo właśnie kończę 5 sezon.
Zależy mi żeby w tym serialu kosmos odgrywał dużą rolę, postapo itd.
Poszukuje tytuł serial prawdopodobnie z lat 90. Pamiętam ze głównym bohaterem był czarny inwalida na wózki który miał zbroje dzięki której mógł chodzić i zwalczać przestępczość, ktoś coś?
Jedyne co pamiętam że występował w nim facet z długimi włosami zawsze miał je spięte w kucyka i jeździł motocyklem coś jak chopper.
Były w nim strzelaliny i walki.
Hejo. Jestem zmuszony darować sobie sen dzisiejszej nocy. Zostały mi trzy odcinki serialu Wrogie Niebo. Pomimo bezsensownych scen i zbędnych wątków przywiązałem się do Masonow. Poszukuję serialu z charyzmatycznym bohaterem, najlepiej przewodzącym jakiejś grupie, w dojrzałym wieku po 30 roku życia najlepiej. Zrobię...
Szukam starej kreskówki. Pokazano w latach 70-80. Kreskówka była czarnym pieprzem z dużymi oczami, które przemierzały świat. W pewnym odcinku był też czerwony królik. Nie grał głosem, a postacie tylko lśniły jakimś dźwiękiem. Wygląda na to, że rysował się dawno temu, kreskówka była bardzo miła. Chcę pokazać moje...
No właśnie na vh1 i 4fun tv pod koniec zeszłej dekady leciały bloki z kontrowersyjnymi teledyskami. Ktoś ma to nagrane, wie gdzie to jest wrzucone albo pamięta piosenki jakie tam leciały? Dziękuje za jakiekolwiek informacje.
https://teleshow.wp.pl/showmax-wychodzi-z-polski-platforma-bedzie-dostepna-tylko -do-konca-stycznia-6326663531091585a
Cześć szukam bajki ,której tytułu nie pamiętam. Głównymi bohaterami były zwierzęta - stara żółwica i o ile dobrze pamiętam jakiś szary psowaty. On mieszkał w domku na drzewie. Mieli odmienne zdania np. ogień jest pożyteczny a drugie ,że sieje zniszczenie. Jeden dcinek poświęcony był właśnie ogniu, cofali się w...