Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej, kojarzycie moze taki serial z dzieciństwa? prawdopodobnie w drugiej połowie lat 90-tych na tvp1 lub tvp2 leciał serial, kojarzy mi się z produkcją australijską może nowo zelandzką... nie pamiętam zbyt wiele, ale wiem, że grupka dzieci dzięki jakiemuś przyrządowi (może wynalazkowi ojca) przenosiła się na jakąś...

Witam

Potrzebuję pomocy w odnalezieniu serialu który był emitowany prawdopodobnie na Polsacie lub tvn w latach 2000-2005, w którym bohaterki potrafiły sie teleportować pomiędzy wymiarami (teleportami) i z tego co pamiętam najwiekszym zagrożeniem byli obcy którzy wyglądali jak ludzie ;p bardzo bym prosił o podesłanie...

więcej

Witam. Jak w temacie. Poszukuję seriali podobnych do Arrow, Shadowhunters, Księga czarownic. Fantasy z romantycznym wątkiem. Ewentualnie coś wciagajacego i lekkiego. Może ktoś coś polecić? Najlepiej seriale na hbogo lub netflix. Które wbijaja się w ten klimat i są warte uwagi? Pamiętniki wampirów po czasie zaczęły mnie...

więcej

Ciekawi mnie tytuł filmu który Jacej i Krysia oglądają w kinie?Odcinek nazywał się Porwanie.

Szukam seriali typu AHS. Chodzmi mi dokładnie o seriale grozy. Coś czego można się bać, a nie coś o dinozaurach czy zombie (nie obrażając TWD). Znacie jakieś seriale, które potrafią przestraszyć?

Ogldałem
-AHS
-Penny Dreadful
-Salem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam serialu, który leciał kiedyś na RTL 7. W zasadzie to pamiętam tytuł, bodajże "Wszystko się kręci", ale chciałabym obejrzeć jakieś intro albo jakiś odcinek, tylko przydałby mi się angielski tytuł :/ Kiedy wpisuję serial po polsku nigdzie tego nie ma :/ W serialu chodziło o to, że chłopak miał masę kamerek...

Szukam tytułu serialu komediowego, który pokazywali w telewizji w latach 90. Akcja toczyła się w szkole, a dyrektorem był jakiś półgłówek, który myślał, że jest inteligentny i nie wiadomo jak dowcipny. Opowiadał suchary, a jakiś uczeń-lizus przygrywał na perkusji "ba-dum-tss".

Jak sądzicie, co twórcy chcieli przez to osiągnąć? Jak wpłynęło to na całokształt dzieła? No dzięki filmweb za spartolenie mi tematu z 1 listopada, gdzie miałam dużo mega potrzebnych odpowiedzi do pracy domowej "Nie znaleziono strony o podanym adresie". Proszę o kulturalne i merytoryczne odpowiedzi.

Najlepiej o grupie osób, Najlepiej coś nowszego, mniej znanego bo te starsze oglądałam