Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jedyne co pamiętam że występował w nim facet z długimi włosami zawsze miał je spięte w kucyka i jeździł motocyklem coś jak chopper.

Były w nim strzelaliny i walki.

Hejo. Jestem zmuszony darować sobie sen dzisiejszej nocy. Zostały mi trzy odcinki serialu Wrogie Niebo. Pomimo bezsensownych scen i zbędnych wątków przywiązałem się do Masonow. Poszukuję serialu z charyzmatycznym bohaterem, najlepiej przewodzącym jakiejś grupie, w dojrzałym wieku po 30 roku życia najlepiej. Zrobię...

Szukam starej kreskówki. Pokazano w latach 70-80. Kreskówka była czarnym pieprzem z dużymi oczami, które przemierzały świat. W pewnym odcinku był też czerwony królik. Nie grał głosem, a postacie tylko lśniły jakimś dźwiękiem. Wygląda na to, że rysował się dawno temu, kreskówka była bardzo miła. Chcę pokazać moje...

No właśnie na vh1 i 4fun tv pod koniec zeszłej dekady leciały bloki z kontrowersyjnymi teledyskami. Ktoś ma to nagrane, wie gdzie to jest wrzucone albo pamięta piosenki jakie tam leciały? Dziękuje za jakiekolwiek informacje.

https://teleshow.wp.pl/showmax-wychodzi-z-polski-platforma-bedzie-dostepna-tylko -do-konca-stycznia-6326663531091585a

Cześć szukam bajki ,której tytułu nie pamiętam. Głównymi bohaterami były zwierzęta - stara żółwica i o ile dobrze pamiętam jakiś szary psowaty. On mieszkał w domku na drzewie. Mieli odmienne zdania np. ogień jest pożyteczny a drugie ,że sieje zniszczenie. Jeden dcinek poświęcony był właśnie ogniu, cofali się w...

hej, kojarzycie moze taki serial z dzieciństwa? prawdopodobnie w drugiej połowie lat 90-tych na tvp1 lub tvp2 leciał serial, kojarzy mi się z produkcją australijską może nowo zelandzką... nie pamiętam zbyt wiele, ale wiem, że grupka dzieci dzięki jakiemuś przyrządowi (może wynalazkowi ojca) przenosiła się na jakąś...

Witam

Potrzebuję pomocy w odnalezieniu serialu który był emitowany prawdopodobnie na Polsacie lub tvn w latach 2000-2005, w którym bohaterki potrafiły sie teleportować pomiędzy wymiarami (teleportami) i z tego co pamiętam najwiekszym zagrożeniem byli obcy którzy wyglądali jak ludzie ;p bardzo bym prosił o podesłanie...

więcej

Witam. Jak w temacie. Poszukuję seriali podobnych do Arrow, Shadowhunters, Księga czarownic. Fantasy z romantycznym wątkiem. Ewentualnie coś wciagajacego i lekkiego. Może ktoś coś polecić? Najlepiej seriale na hbogo lub netflix. Które wbijaja się w ten klimat i są warte uwagi? Pamiętniki wampirów po czasie zaczęły mnie...

więcej

Ciekawi mnie tytuł filmu który Jacej i Krysia oglądają w kinie?Odcinek nazywał się Porwanie.