Szukam seriali typu AHS. Chodzmi mi dokładnie o seriale grozy. Coś czego można się bać, a nie coś o dinozaurach czy zombie (nie obrażając TWD). Znacie jakieś seriale, które potrafią przestraszyć?
Ogldałem
-AHS
-Penny Dreadful
-Salem
Szukam serialu, który leciał kiedyś na RTL 7. W zasadzie to pamiętam tytuł, bodajże "Wszystko się kręci", ale chciałabym obejrzeć jakieś intro albo jakiś odcinek, tylko przydałby mi się angielski tytuł :/ Kiedy wpisuję serial po polsku nigdzie tego nie ma :/ W serialu chodziło o to, że chłopak miał masę kamerek...
Szukam tytułu serialu komediowego, który pokazywali w telewizji w latach 90. Akcja toczyła się w szkole, a dyrektorem był jakiś półgłówek, który myślał, że jest inteligentny i nie wiadomo jak dowcipny. Opowiadał suchary, a jakiś uczeń-lizus przygrywał na perkusji "ba-dum-tss".
Jak sądzicie, co twórcy chcieli przez to osiągnąć? Jak wpłynęło to na całokształt dzieła? No dzięki filmweb za spartolenie mi tematu z 1 listopada, gdzie miałam dużo mega potrzebnych odpowiedzi do pracy domowej "Nie znaleziono strony o podanym adresie". Proszę o kulturalne i merytoryczne odpowiedzi.
Ja sądzicie co reżyser chciał przez to osiągnąć/osiągnął/nie osiągnął? Jak wpłynęło to na film? Poprawiona wersja pytania, które zadawałam już na tym forum. Do pracy domowej. Proszę o kulturalne i merytoryczne odpowiedzi, takie, które będę mogła pokazać w prezentacji (muszę zrobić screeny, żeby nie było, że sobie sama...
więcejWitam! Szukam serialu o grupie przestępczej, która robiła napady na jubilery itp. W tej grupie była starsza kobieta którą nazywali Mamą. Oraz kilku mężczyzn chyba bracia to byli z tego co pamiętam. Był także młody chłopak, który nie miał ojca a to byli jego wujkowie? Jeden z tych mężczyzn był strasznym ćpunem i w...
Szukam serialu dla dzieci który leciał jakieś 15 lat temu rano w telewizji. Pamiętam, że nie był animowany tylko coś w zasadzie przebranych ludzi. Były tam trole (mama? tata? dzieci?) prawdopodobnie żyjące w jakby jaskini. Ktoś kojarzy cokolwiek? :)
czesc.od kilkunastu lat szukam serialu,ktory pamietam z dziecinstwa(gdzies lata 2000-2005).pamietam jak przez mgle.serial dla doroslych widzow.dlatego chetnie zawsze na niego zerkalem.opowiadal o grupce znajomych.czesc z nich razem mieszkala(tak cos kojarze).rzecz na pewno dziala sie w anglii.chyba w londynie.z tego co...
więcej