Hej, Ostatnio wykupiłem abonamet na netflixe jednak nie mogę nic dla siebie znaleść. Wszystko o jakiś mordercach, policji, narkotykach. Szukam j.w seriali obyczajowych i biograficznych albo obyczajowo-biograficznych, które są ware uwagi. Proszę o propozycję. ;)
Zobaczymy jak to wypadnie;
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mlody-pilsudski-nowy-serial-tvp-aktorzy-pi lot-kiedy-emisja
Film jest stary wydaje mi się że to lata 80-90
tematyka :długa ciemna droga ,pustynia, podobna do autostopowicz. coś takiego . pewna para jedzie sobie samochodem w nocy przez pustynię jadą cały czas prosto i droga się nie kończy. w pewnym momencie prawie potrącili jakiegoś typa który potrzebował pomocy według nich....
Leciała ona chyba w wieczorynkę i określenie bajka chyba nie pasuje bo nie była ona animowana. Charakterystyczną cechą tego serialu było to , że postacie miały takie długie spódnice na sprężynach. Jedną z postaci był mężczyzna z długą brodą pamiętam jak byłam mała to zawsze mówiłam na niego Jezus. Z góry dziękuję za...
więcejPoszukuję tytułu filmu, w którym ojciec wyrzuca w święta 40- letniego syna z domu, glownym powodem jest to, ze syn nie potrafi utrzymac sie w jednej pracy na dluzej a przede wszystkim nie chce zająć się rodzinną firmą. Ktoś kojarzy?
Jak w temacie^-^
Problem polega na tym że oglądałem to wiele razy dziecka gdzieś miedzy latami 93-95 na kasecie VHS, wiem że bajka była jeszcze o wiele lat starsza(tak podejrzewam). Może była na pewno zagraniczna, nic z wielkich wytwórni jak Disney itp. W bajce występowały zwierzęta chyba cztery główne postacie albo...
Witajcie. Poszukuję młodzieżowego serialu z lat 90-tych. Z tego co pamiętam, było sobie rodzeństwo (brat i siostra), które miało nadprzyrodzone zdolności. Brat został porwany i skłaniamy do robieni złych rzeczy, a jego siostra wręcz przeciwnie - starała się mu przeszkodzić. Pamietam też, że brat musiał w skupieniu...
Witam poszukuje serialu w którym grupa poszukiwaczy stara się odnaleźć pierścień boga i kieruja sie fragmentami mapy dzięk kórej podróżują po wielu miejscach na świecie pamiętam fragment odcinka w którym znaleźli 2 fragmenty i osoba której udało się połączyć fragmenty uzyskała drobne zdolności przyciągania przedmiotów...
więcej