Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wiecie może w jakim sezonie i odcinku, była dziewczyna z której wyciągnęli całą miskę glizd ?

Witam. Jak w temacie; chodzi mi o jakiś serial, w którym Neal Mcdonough gra gościnnie w jednym odcinku jakiegoś eksperta-twrdziela, który ma za zadanie chyba zastraszyć jakiegoś typa, są w biurze, on podciąga rękawy marynarki cały czas coś tłumacząc, aż nagle pięścią robi dziurę w ścianie, po czym spokojnie czeka na...

więcej

Hej.Krótka piłka.Oglądałem 2 sezon DD ale nie widziałem the defenders.Coś mnie ominie czy mogę zabrać się za 3 sezon diabła?

Witam, poszukuję miniserialu, tak mi się wydaje, że to był miniserial, z tego co pamiętam to był kryminał o komisarzu. Jednym co jeszcze pamiętam z niego to że chodziło o bębenki. W jednym z nich było coś ukryte. Ktoś cos? Z góry dziękuję

Dobry wieczór.

Prosił bym o podanie przez wszystkich nudzących się i pamiętających filmy jakie leciały na owym usuniętym kanale ponieważ o ile pamięć mnie nie myli leciały tam na prawdę niezłe filmy, a listy wikipedii z serialami nie chcę.

Dziękuję bardzo.

co możecie mi o nim powiedzieć? mile widziane odp. w stylu: "jeśli podobał ci się... to będziesz zachwycony..." chciałbym mieć jakieś odniesienie do innych filmów/seriali

Witam poszukuje serialu w którym grupa poszukiwaczy stara się odnaleźć pierścień boga i kieruja sie fragmentami mapy dzięk kórej podróżują po wielu miejscach na świecie pamiętam fragment odcinka w którym znaleźli 2 fragmenty i osoba której udało się połączyć fragmenty uzyskała drobne zdolności przyciągania przedmiotów...

więcej

Maggie Gyllenhaal dużo się rozbiera i uprawia seksu? bo właśnie dla niej bym chętnie obejrzał ;-) naprawdę pytam poważnie