Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej.Krótka piłka.Oglądałem 2 sezon DD ale nie widziałem the defenders.Coś mnie ominie czy mogę zabrać się za 3 sezon diabła?

Witam, poszukuję miniserialu, tak mi się wydaje, że to był miniserial, z tego co pamiętam to był kryminał o komisarzu. Jednym co jeszcze pamiętam z niego to że chodziło o bębenki. W jednym z nich było coś ukryte. Ktoś cos? Z góry dziękuję

Dobry wieczór.

Prosił bym o podanie przez wszystkich nudzących się i pamiętających filmy jakie leciały na owym usuniętym kanale ponieważ o ile pamięć mnie nie myli leciały tam na prawdę niezłe filmy, a listy wikipedii z serialami nie chcę.

Dziękuję bardzo.

co możecie mi o nim powiedzieć? mile widziane odp. w stylu: "jeśli podobał ci się... to będziesz zachwycony..." chciałbym mieć jakieś odniesienie do innych filmów/seriali

Witam poszukuje serialu w którym grupa poszukiwaczy stara się odnaleźć pierścień boga i kieruja sie fragmentami mapy dzięk kórej podróżują po wielu miejscach na świecie pamiętam fragment odcinka w którym znaleźli 2 fragmenty i osoba której udało się połączyć fragmenty uzyskała drobne zdolności przyciągania przedmiotów...

więcej

Maggie Gyllenhaal dużo się rozbiera i uprawia seksu? bo właśnie dla niej bym chętnie obejrzał ;-) naprawdę pytam poważnie

Ma grubo ponad 10 lat. Była jakaś ukryta wyspa lub portal, nie pamiętam. Mieszkały tam dinozaury, albo jakieś dziwne zwierzęta. I ktoś zewnątrz odnalazł tą krainę. Były tam takie ładne domki na drzewach (jakby elfickie, ale należały do ludzi). Była tam też dziewczyna, chyba lekarka, która opiekowała się tymi...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam. Kiedyś chyba na Poloni 1 leciał serial animowany o jakimś kolesiu co miał chyba sportowy samochód. Wiem że było polskie intro do tego a słowa w piosence chyba leciały tak "Speed błyskawica, szybkości duch, stawi czoło sile złej, szaleńczy wyścig niech odbędzie sie (...)
Naprzód gnaj, przeciwnikom wycisk daj,...

więcej