Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu ktory ogladalem jak bylem mniejszy rok produkcji 1995-2000 serial opowiada o dzieciach ktore odnajdują jakis skarb ale by sie do niego dostac muszą przejsc przez pułapki . Wiem ze jedną z nich była pułapka niedzwiedzia . 2 doroslych to czarne charaktery w tym serialu.

Witam,
Poszukuję seriali dokumentalnych o morderstwach, śledztwach. Czas tworzenia nie ma znaczenia, wazne zeby byly autentyczne wstawki np. ze zdjęciami, rekonstrukcje zdazen, oraz najlepiej abym mogl obejrzec na HBO GO, Netflix, Showmax etc :)
Dzięki !

witam. Temat poświęcam na seriale, w których są postacie z gry komputerowej. Jak znacie jakieś takie seriale to się wpiszcie i wymieńcie jak jakiś znacie. Ja bynajmniej znam "Saturday Saturcade"

Poszukuję serialu. Ale nie pamiętam zbyt wielu szczegółów. Chyba niezbyt popularny serial.Był tam jakiś młody facet, który był popularnym aktorem czy modelem, a może jednym i drugim. Była tam też jakaś dziewczyna, która mu chyba w czymś tam pomagała. Potem chyba, ale nie jestem pewna, mieli udawać parę, na potrzeby...

Dzień dobry,
Czy moglibyście polecić jakiś ciekawy serial fantasy lub sci-fi z elementami horroru/thrillera/kryminału? Najlepiej gdyby serial nie był zbyt długi i był już zakończony, ale nie jest to warunek konieczny :)
Przeglądając bazę filmwebu w oko wpadły mi: Constantine, Van Helsing, Wynonna Earp. Czy któryś z...

więcej

Witam około 25 lat temu oglądałem w telewizji film o kobiecie w zamku co zabijała tam śpiących ludzi , która okazała się potem kukłą albo robotem może ktoś zna tytuł strzelam że to może być jakiś odcinek Sherloka Holmsa .Pamiętam jeszcze że ta kobieta miała być duchem i wchodziła do komnat gdzie spali ludzie z...

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/showmax-serial-o-superbohaterze-ze-skrzydl ami-telemark

Na Polsacie w okolicach 99-02 leciał serial o nieznanym mi tytule.

Mężczyzna zostaje wepchnięty pod pociąg metra, ale budzi go pewien czarnoskóry i proponuje mu wskrzeszenie i "nowe życie" jako superbohater. Koleś otrzymuje więc różne zdolności (siła, szybkość, coś jak "ludzki superman", ale nie może latać co było...

więcej

Witam, poszukuję polskiego programu o maskotce podróżniku z lat. Program pochodził z lat 90 może 80. Maskotka/ kukiełka, chodziła po Polsce i opowiadała ciekawostki o danym mieście i jego zabytkach. Wydawało mi się, że nazywała się "Podróżniczek " czy jakoś tak, ale nic nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc :)

Witam, poszukuję utworu, który był w tle, na począdku odcinka, kiedy to łowca głów ścigał Jeremiah Smitha.
Bardzo mroczny, zna ktoś?