Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam jestem właśnie po ostatnim odcinku Breaking Bad zabierałem się za niego 3 razy zawsze po pierwszym czy drugim odcinku odpuszczałem .Teraz wiem że to był BŁĄD ! Serial był genialny . Zaraz obok Sons of Anarchy oraz Punisher stał się moim ulubionym. Tylko po obejrzeniu go pomyślałem .Co teraz ?( mam bardzo duży...

więcej

Do tej pory oglądałem trochę południowokoreańskich filmów ale seriali z tego kraju nie oglądałem. Ktoś może polecić jakieś południowokoreańskie seriale ?

Cześć,

Szukam serialu dla dzieci który leciał w TV najprawdopodobniej w przedziale czasowym 88-92r. O ile dobrze kojarzę nie miał za wiele odcinków.

Jedyne rzeczy które pamiętam:
- zdaje się że serial był skandynawski
- akcja działa się na podwórku i w domu(domek jednorodzinny ogrodzony płotem)
- rodzina...

hej, szukam kreskówki z lat chyba 80/90.
Jedyne co pamiętam, że w kreskówce była jakaś drużyna , która ratowała ziemię. W bajce była dziwna postać przypominająca plemnika (?!) lub dżdżownicę- chyba różowego/ beżowego koloru, latała nad głowami bohaterów i podpowiadała im jakieś rzeczy.
Piosenka początkowa lub...

Animowana bajka dla dzieci, chyba na poczatku filmu glowny bochater bawil sie piłką i przez przypadek kopnal ją do piwnicy, gdzie bylo ciemno i bal sie wejsc, cale perypetie bochatera sa o tym ze boi sie ciemnosci, nie chce nic wiecej pisac bo nie jestem pewna czy moj umysl pamieta dokladniej ten film czy plata mi...

Cześć,
szukam jakiegoś dobrego serialu który wciągnął by mnie jak bagno, żebym pochłaniał odcinek po odcinku. Czegoś takiego jak LOST - Zagubieni. Być może powstały lepsze seriale jak np. Breaking Bad ale LOST miał w sobie to co kocham, czyli wyspę (plaża, słońce, drzewa), przygodę, akcję i najlepszą jak do tej pory...

więcej

użytkownik usunięty

Poszukuję serialu, którego z rok temu oglądałam. Był o dziewczynie, która była hakera. Coś podobnego do Eye Candy.. Dostała ofertę, gdzie miała lecieć jakims samolotem i rozważyć różne zagadki. Był jeden odcinek, który utkwil mi w pamięci, to że mieli jakieś małe cacko, które przeniosło ich w czasie w pociągu....

kilka lat temu (może 2, może więcej) zacząłem oglądać dość oryginalny amerykański serial komediowy i nie pamiętam jak się nazywał. Główny bohater to rysunkowy (!) barbarzyńca z mieczem na plecach ewidentnie wzorowany na postaciach t.j. He-men czy Conan Barbarzyńca. Fabuła zaczyna się tak, że wraca ze swoich przygód...

Hej wie ktoś z was może w ktorym odcinku i sezonie była taka sytuacja gdy Elena wbila sobie w brzuch nóż a to był podstęp dla Elijhy ( czy jak to się tam pisze ) i to było w tym jej domku nad jeziorem

Hej, od tygodnia mnie męczy mój brak pamięci. Próbuję sobie przypomnieć co to był za serial/film, którego końcówka sezonu była jakby kilkanaście lat pózniej. Wchodzi facet do swojego domu (profesor czy coś, w garniturze for sure) i wkurza się czy te skarpetki muszą być porozrzucane. Tego jestem pewny. Ogólnie to było...

więcej