Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poleci ktoś dobry serial kryminalny? Widziałam już Detektywa Monka i Dowody zbrodni.
Najlepiej, żeby przypominał właśnie Dowody zbrodni ;)

Fauda: http://www.filmweb.pl/serial/Fauda-2015-747016

Wie ktoś czy Fauda będzie tłumaczona na język polski?

To był chyba serial(nie film) o przygodach grupy podróżników/naukowców, którzy w jednym odcinku trafili do tropikalnego lasu. W drzewie w dziupli mieszkała pewna kobieta, która poprosiła ich o pomoc, bo wielkie pszczoły mieszkające niedaleko porwały jej córkę. Naukowcy udali się do ula, gdzie mieszkały pszczoły(większe...

więcej

Najnowsza seria bez Charliego... DNO!!
Piszcie co o tym sądzicie

Dodam, że oglądałem:
-Peaky Blinders
-Bloodline
-House of Cards
-Blacklist
-Breaking Bad
-Luke Cage
-Narcos
-Suits
-Stranger Things
-100
-Better call Saul
-Dr House
pewnie coś pominąłem, ale no liczę, że może macie coś fajnego do zaproponowania :P

jeszcze z poprzedniego wieku, ja daję:
1. Archiwum X-choć to bardziej horror/sf, stare odcinki są fantastyczne, potem jak są sprawy z Ufo i rządem już nie...
2. Gliniarz i prokurator - grubas z sympatycznym mopsem i przystojny Joe Penny
3. Remington Steele - młody Pierce Brosnan
4. Żar tropików - policjant z...

Poproszę propozycje, Banshee już obejrzałem co jeszcze pasuje? Nie muszą byc to dobre seriale......

Był kiedyś taki program na Polsacie (o ile dobrze pamiętam) który prowadził chyba Bronisław Cieślak - ten z 07,zgłoś się .Malanowski i partenerzy w którym w czołówce pokazywały się oczy w ciemnym załuku.Co to za tytuł.?

Macie pomysł,żeby połączyć wszystkie sezony?,Jak sam Ryan Murphy wspominał,że wszystkie światy z sezonów będą tworzyć jeden i w kolejnych sezonach będziemy to co raz bardziej widzieć.Macie jakieś pomysły ? Jak nie to może zauważyliscie jakieś powiązania,których ja nie dostrzegłam,jak do tej pory zauważyłam te :...

Jak w temacie gdzie znajdę mogę obejrzeć serial Biuro (http://www.filmweb.pl/serial/Biuro-2005-202887)? Najlepiej z napisami ale z lektorem też może być :)