Głównym bohaterem był facet w białym mundurze, chyba ze straży przybrzeżnej albo ratownik. Pamiętam że w jednym z odcinków syn niewierzył mu że ten umie wstrzymać oddech na 5 minut więc wszedł do basenu i tam siedział. Coś trochę jak słoneczny patrol
W sumie ciężko skategoryzować, o które chodzi. Było to coś o rodzeństwie, brat i siostra, którzy mieli swoje odbicia lustrzane, które chciały je wessać do swojego świata albo przedostać się do realnego świata, czy coś w tym stylu. Całość była chyba oparta o jakiś komiks. W każdym razie był dość mroczny klimat i...
... nie pamietam tytułu.
Wiem ze było 5 lub 6 głównych bohaterów, i jedno znicz "musiało" zginąć w wypadku samochodowym. Serial był chyba o jakiejś magicznej tematyce. Cieżko mi cokolwiek sobie przypomnieć, oglądałem to kilka lat temu. Pomóżcie ;)
Zastanawiałem się kiedyś nad jedną rzeczą.
W kreskówkach typu "Księga Dżungli" (różne wersje tej samej bajki) określone postacie za każdym razem wyglądają zupełnie inaczej, np. tygrys Shere-Khan z wersji Disneya jest kompletnie inny niż w anime typu "Księga Dżungli" czy "Simba - Król Lew". To samo w przypadku Hulka,...
Witam, szukam nazwy serialu, oglądałem go z 10lat temu (może więcej), serial taki młodzieżowy, był chłopak i dziewczyna którzy byli parą (wiek gimnazjalny) i śpiewali w tym serialu różne piosenki i jedna z tych piosenek to "uno dos tres cuatro". Niestety nic więcej nie pamiętam :/ ktoś coś kojarzy?
W latach 90 leciał pewien serial animowany, którego bardzo długo poszukuję... Prezentowano w nimi mity i baśnie, a także niektóre momenty historyczne(np. małego Jerzego Waszyngtona sadzącego drzewko). Wydaje mi się, że narratorami były zwierzęta, ale tego nie jestem w 100% pewna. Kojarzy mi się chyba jakiś żubr/bizon-...
więcejDzień dobry, to tak: szukam tytułu filmu którego widziałem kiedyś dosłownie parę urywków, dodatkowo na wyłączonym dźwięku telewizora i jak się łatwo domyślić nie znam za cholerę jego tytułu. Opis tego co zauważyłem ma się tak: film jest bodajże włoski i występowała w nim aktorka, brunetka, której włosy na przestrzeni...
więcej
Witam, tak jak w temacie szukam dniu który oglądałem jakieś 4 lata temu na nieistniejącym już dziś kanale "TV 1000"
Pamiętam że film opowiadał o historii dwójki bohaterów którzy zakochali się w sobie a poznali się przypadkiem dzięki temu, że główny bohater dostał pracę w szpitalu (chyba był to szpital psychiatryczny...
Witam, na poczatku zaznacze, ze nie mam mozliwosci pisania z mozliwoscia polskich znakow. Przechodzac do rzeczy, jak w temacie, poszukuje serialu, ktory mnie wciagnie ;)
Na wstepie podam, ze ogladam juz kilka i wlasnie z podobnych gatunkow bym cos chcial, szukalem wiele, znam pewnie juz wiekszosc seriali, ktore mogly...