Oglądałam już:
The Walking Dead
Z Nation
The 100
Pod kopułą
Wrogie niebo
Statek
W domu zombie
Siberia
Zoo
Persons Unknown
Jerycho
Ostatni okręt
Fear the Walking Dead
Ocaleni
Helix
Between
Wygnańcy
Siły pierwotne
Kwarantanna
Tomorrow, When the War Began
Aftermath
Zaczełam tez oglądać Lost i...
Kilka lat temu oglądałam serial, którego tytułu niestety nie pamiętam. Chodziło w nim mniej więcej o tym, że dziewczyna chodziła z pewnym chłopakiem przez którego potem oślepła. Znienawidziła go za to i go zostawiła. On był chyba lekarzem. Poznał innego chłopaka który też był ślepy. Jej były chciał ją odzyskać więc...
Jako że nie ma tematu grupowego to tworze nowy.
Szukam pilota serialu (serial po pilocie został anulowany). Choć oglądałem niedawno (2 może 3 lata temu to wiele nie pamiętam).
Grupa ludzi cofa się w czasie, żeby "coś" naprawić. Udaje im się to zrobić. Wracają do swoich czasów i świętują akcję. Nagle na zewnątrz...
O serialu pamiętam niewiele, czasem jak nie poszłam do szkoły to oglądałam około południa, gdzieś ok 2005 roku (+/- 2,3 lata) , na tvp2. Było to coś w stylu westernu, jakieś miasteczko, kolesie w stylu kowboi, kobiety w sukniach, więc akcja zapewne jakoś XIX wiek. Krajobraz też typowy - jakieś góry, pastwiska itp....
Kiedy w końcu dodacie do programu TV nowe programy dostępne w DVB-T!?!?!
I prośba również o dodanie do programu TV belgijskich kanałów francuskojęzycznych La Une, La Deux, La Trois
Było to coś jakby teleturniej, leciało chyba na TV4. Była grupka ludzi w domu z wieloma pokojami w których były różne obrzydliwe rzeczy: węże, pająki itp, mieli za zadanie w określonym czasie uzbierać jak najwiecej dolarów które były tam pochowane. Osoba która wygrała miała ileś tam czasu żeby wejść do skarbca i zabrać...
więcejIntro rozpoczynajace serial konczylo sie tak, ze brat zamykal siostre w szafie a ona krzyczala "mamo" czy cos takiego, serial zagraniczny, najprawdopodobniej amerykanski, familijny, prosze o pomoc ! :)
O co chodzi? Po co to i dlaczego? Ani to śmieszne, ani mądre, ani jakiekolwiek, jedynie wkurzające, żadnego w nich sensu. Na początku myślałam, że to jakaś akcja patriotyczna bo pojawiły sie ok 11 listopada, ale ciągle to leci i zastanawiam się kto ma i jaki cel żeby to produkować i pokazywać ludziom?