Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam nazwy serialu, oglądałem go z 10lat temu (może więcej), serial taki młodzieżowy, był chłopak i dziewczyna którzy byli parą (wiek gimnazjalny) i śpiewali w tym serialu różne piosenki i jedna z tych piosenek to "uno dos tres cuatro". Niestety nic więcej nie pamiętam :/ ktoś coś kojarzy?

W latach 90 leciał pewien serial animowany, którego bardzo długo poszukuję... Prezentowano w nimi mity i baśnie, a także niektóre momenty historyczne(np. małego Jerzego Waszyngtona sadzącego drzewko). Wydaje mi się, że narratorami były zwierzęta, ale tego nie jestem w 100% pewna. Kojarzy mi się chyba jakiś żubr/bizon-...

więcej

Dzień dobry, to tak: szukam tytułu filmu którego widziałem kiedyś dosłownie parę urywków, dodatkowo na wyłączonym dźwięku telewizora i jak się łatwo domyślić nie znam za cholerę jego tytułu. Opis tego co zauważyłem ma się tak: film jest bodajże włoski i występowała w nim aktorka, brunetka, której włosy na przestrzeni...

więcej

Witam, tak jak w temacie szukam dniu który oglądałem jakieś 4 lata temu na nieistniejącym już dziś kanale "TV 1000"
Pamiętam że film opowiadał o historii dwójki bohaterów którzy zakochali się w sobie a poznali się przypadkiem dzięki temu, że główny bohater dostał pracę w szpitalu (chyba był to szpital psychiatryczny...

więcej

Witam, na poczatku zaznacze, ze nie mam mozliwosci pisania z mozliwoscia polskich znakow. Przechodzac do rzeczy, jak w temacie, poszukuje serialu, ktory mnie wciagnie ;)
Na wstepie podam, ze ogladam juz kilka i wlasnie z podobnych gatunkow bym cos chcial, szukalem wiele, znam pewnie juz wiekszosc seriali, ktore mogly...

więcej

Szukam nowego serialu na zimowe wieczory, po skończonym Orphan Black. Chce czegoś równie "innego", ciekawego i wciagajacego. Jakies propozycje serialozercy ? :)

znacie jakieś strony gdzie mogę bez problemu oglądać seriale angielskie z napisami?

Oglądałam już:

The Walking Dead
Z Nation
The 100
Pod kopułą
Wrogie niebo
Statek
W domu zombie
Siberia
Zoo
Persons Unknown
Jerycho
Ostatni okręt
Fear the Walking Dead
Ocaleni
Helix
Between
Wygnańcy
Siły pierwotne
Kwarantanna
Tomorrow, When the War Began
Aftermath

Zaczełam tez oglądać Lost i...

Kilka lat temu oglądałam serial, którego tytułu niestety nie pamiętam. Chodziło w nim mniej więcej o tym, że dziewczyna chodziła z pewnym chłopakiem przez którego potem oślepła. Znienawidziła go za to i go zostawiła. On był chyba lekarzem. Poznał innego chłopaka który też był ślepy. Jej były chciał ją odzyskać więc...

Jako że nie ma tematu grupowego to tworze nowy.

Szukam pilota serialu (serial po pilocie został anulowany). Choć oglądałem niedawno (2 może 3 lata temu to wiele nie pamiętam).

Grupa ludzi cofa się w czasie, żeby "coś" naprawić. Udaje im się to zrobić. Wracają do swoich czasów i świętują akcję. Nagle na zewnątrz...

więcej