Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jedna para - sympatyczni czarni, druga para - biali normalni, bardzo ładna żona, trzecia para - biali, typ maczo zarośnięty włosy na żelu trochę taki typ alfonsa z lat 80-tych i blondyna typ niemyśląca ładna blondi. Nie chodzi mi o serial Diabli nadali (King of Queens), serial o który pytam leciał mniej więcej w tym...

więcej

Drodzy filmwebowicze,proszę Was o pomoc odnośnie serialu 'Deadwood'. Mianowicie czy warto go obejrzec,co o nim myślicie,co się Wam w nim podobało,a co nie. Poradźcie mi,proszę;-)

Szukam serialu, który dzieję się w starożytnosci (Wsensie brak elektroniki i takie tam, miecze itp xD), podobnego do Vikings I Spartacus :)

Witam, poszukuje serialu. Niewiele pamiętam z trailera, jest to kilka rzeczy, ale raczej ważnych.
Z tego co pamiętam ludzie zostali zamknięci w jakimś budynku, coś typu blok. Musieli przebijać się przez ściany do innych mieszkań. Jak próbowali uciec to ich łapano, prawdopodobnie wojsko. Ten serial miał wyjść na...

Witam. Próbuję znaleźć jakiś amerykański serial o którym mógłbym napisać pracę licencjacką. Zrobiłem sobie listę kilku seriali, ale nadal nie mam faworyta. . Nie chodzi o opis fabuły i przeżycia bohaterów. Muszę mieć o czym pisać, znaleźć problematykę i wycisnąć z niej 100 %. Najchętniej machnąłbym licencjat o Breaking...

więcej

Poleci ktoś dobry serial, którym można się wspomóc przy nauce angielskiego?
Na razie chce oglądać coś z ang. napisami.
Dodam, ze nie interesują mnie seriale komediowe oraz fantasy.

Cześć, znalazłam sporo wątków poświęconych serialom i nauce języka obcego, sama też w ten sposób szlifuję mój angielski. Postanowiłam przyjrzeć się temu zagadnieniu z perspektywy naukowej. Jestem doktorantką na Uniwersytecie im.Adama Mickiewicza w Poznaniu i poszukuję osób, które zechciałyby wziąć udział w moim...

https://www.google.pl/amp/www.fakt.pl/hobby/seriale/dom-nie-do-poznania-9-smutny ch-faktow-o-programie/v10803w.amp?client=ms-android-samsung

Siemanko wszystkim, szukam pewnego serialu, tak na prawdę nie wiele o nim wiem ale z tego co pamiętam był z gatunku fantasy i używanie mocy przez bohaterów postarzało ich. Pamiętam jeszcze taką scenę, w której pewien mężczyzna (z tego co pamiętam był młody ale wyglądał na starszego właśnie przez nadużywanie swoich...

pamięta ktoś w którym odcinku ratowali "kita " utopionego w betonie czy w jakimś innym ustrojstwie? obejrzał bym sobie z przyjemnością ten odcinek bo jako jedyny zapadł mi w pamięci z dzieciństwa z tamtych lat hehe :D