Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, znalazłam sporo wątków poświęconych serialom i nauce języka obcego, sama też w ten sposób szlifuję mój angielski. Postanowiłam przyjrzeć się temu zagadnieniu z perspektywy naukowej. Jestem doktorantką na Uniwersytecie im.Adama Mickiewicza w Poznaniu i poszukuję osób, które zechciałyby wziąć udział w moim...

https://www.google.pl/amp/www.fakt.pl/hobby/seriale/dom-nie-do-poznania-9-smutny ch-faktow-o-programie/v10803w.amp?client=ms-android-samsung

Siemanko wszystkim, szukam pewnego serialu, tak na prawdę nie wiele o nim wiem ale z tego co pamiętam był z gatunku fantasy i używanie mocy przez bohaterów postarzało ich. Pamiętam jeszcze taką scenę, w której pewien mężczyzna (z tego co pamiętam był młody ale wyglądał na starszego właśnie przez nadużywanie swoich...

pamięta ktoś w którym odcinku ratowali "kita " utopionego w betonie czy w jakimś innym ustrojstwie? obejrzał bym sobie z przyjemnością ten odcinek bo jako jedyny zapadł mi w pamięci z dzieciństwa z tamtych lat hehe :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, moje pytanie jest proste: dlaczego wczoraj ( 24 listopada) nie zostały wyemitowane nowe odcinki seriali (np. Supernatural, Dc Legends of Tomorrow) zgodnie z cotygodniowym harmonogramem?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Witam
Poszukuję filmu. Był emitowany w tv4 parę lat temu.
Jest to komedia podchodząca pod parodię.
Pewnie reporter przebiera się za kobietę by dostać się do więzienia dla kobiet
aby napisać jak tam jest źle i jak naczelniczka traktuje dziewczyny.
(Oczywiście chłopa w przebraniu baby można od razu poznać,...

Witam, szukam nazwy serialu nie wiem za wiele.. ze zwiastuna pamiętam jedynie tyle, że chodziło o jakiś dom i jakieś historie z nim związane? horror najprawdopodobniej. W serialu grał młody znany aktor.. serial w miarę nowy. Wiem, że to nie łatwe zadanie.. ale podawajcie wszystko co wam przyjdzie na myśl może ktoś...

Witam, szukam filmu który oglądałem może z 3 lata temu Ale nazwa jego całkowicie wyleciała mi z głowy a także nie mogę sobie przypomnieć kto w nim grał, choć pamiętam kilka scen a mianowicie, grupa żołnierzy albo najemników dostała zadanie uratować małe dzieci w wieku 6-10 lat z rąk jakiegoś biznesmena zarazem złego...

więcej

Witam,

ostatnio w radiu słyszałem krótki opis serialu, teraz poszukuje tytułu. Fabuła dotyczy kobiety pracujące w korpo, wiodącej nudne życie. Poznaje ona jak to określili jakiegoś wyzwolonego hipstera i razem układają sobie listę swoich marzeń, które zaczynają pomału realizować. Porównywali go do filmu "Jestem na...

więcej