O serialu pamiętam niewiele, czasem jak nie poszłam do szkoły to oglądałam około południa, gdzieś ok 2005 roku (+/- 2,3 lata) , na tvp2. Było to coś w stylu westernu, jakieś miasteczko, kolesie w stylu kowboi, kobiety w sukniach, więc akcja zapewne jakoś XIX wiek. Krajobraz też typowy - jakieś góry, pastwiska itp....
Kiedy w końcu dodacie do programu TV nowe programy dostępne w DVB-T!?!?!
I prośba również o dodanie do programu TV belgijskich kanałów francuskojęzycznych La Une, La Deux, La Trois
Było to coś jakby teleturniej, leciało chyba na TV4. Była grupka ludzi w domu z wieloma pokojami w których były różne obrzydliwe rzeczy: węże, pająki itp, mieli za zadanie w określonym czasie uzbierać jak najwiecej dolarów które były tam pochowane. Osoba która wygrała miała ileś tam czasu żeby wejść do skarbca i zabrać...
więcejIntro rozpoczynajace serial konczylo sie tak, ze brat zamykal siostre w szafie a ona krzyczala "mamo" czy cos takiego, serial zagraniczny, najprawdopodobniej amerykanski, familijny, prosze o pomoc ! :)
O co chodzi? Po co to i dlaczego? Ani to śmieszne, ani mądre, ani jakiekolwiek, jedynie wkurzające, żadnego w nich sensu. Na początku myślałam, że to jakaś akcja patriotyczna bo pojawiły sie ok 11 listopada, ale ciągle to leci i zastanawiam się kto ma i jaki cel żeby to produkować i pokazywać ludziom?
Film widziałam jakiś czas temu, był to horror o grupie ludzi która badała nawiedzony dom. Była tam taka walnięta dziewczyna która im to utrudniała. Okazało się że dom nawiedza rodzina która tam mieszkała. Ojciec był jakimś księdzem czy pastorem, zgłosiła się do niego jakaś rodzina żeby pomógł ich córce bo "grzeszy"....
więcejPamiętam, że był tam wątek o takiej pięknej księżniczce, na którą rzucono urok czy coś. Stała się brzydka, a jak płakała to zamiast łez leciały jej diamenty. Ktoś, coś?
Witam.
Szukam rosyjskiej piosenki z serialu pitbull z odinka 13, gdy despero przekracza granicę, wie ktoś co to za muzyka ? Moment w którym się zaczyna 21:40.
Link do odcinka http://vod.tvp.pl/49306/odc13