Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film widziałam jakiś czas temu, był to horror o grupie ludzi która badała nawiedzony dom. Była tam taka walnięta dziewczyna która im to utrudniała. Okazało się że dom nawiedza rodzina która tam mieszkała. Ojciec był jakimś księdzem czy pastorem, zgłosiła się do niego jakaś rodzina żeby pomógł ich córce bo "grzeszy"....

więcej

Pamiętam, że był tam wątek o takiej pięknej księżniczce, na którą rzucono urok czy coś. Stała się brzydka, a jak płakała to zamiast łez leciały jej diamenty. Ktoś, coś?

Witam.
Szukam rosyjskiej piosenki z serialu pitbull z odinka 13, gdy despero przekracza granicę, wie ktoś co to za muzyka ? Moment w którym się zaczyna 21:40.

Link do odcinka http://vod.tvp.pl/49306/odc13

Widzialam go bardzo dawno temu wiec niewiele pamietam :(
Byl on o dziewczynie, ktora wyladowala z postaciami z basni. Pamietam ze byly tam krasnoludki-zle i ze w ktoryms odcinku rosly jej caly czas wlosy

jedna para - sympatyczni czarni, druga para - biali normalni, bardzo ładna żona, trzecia para - biali, typ maczo zarośnięty włosy na żelu trochę taki typ alfonsa z lat 80-tych i blondyna typ niemyśląca ładna blondi. Nie chodzi mi o serial Diabli nadali (King of Queens), serial o który pytam leciał mniej więcej w tym...

więcej

Drodzy filmwebowicze,proszę Was o pomoc odnośnie serialu 'Deadwood'. Mianowicie czy warto go obejrzec,co o nim myślicie,co się Wam w nim podobało,a co nie. Poradźcie mi,proszę;-)

Szukam serialu, który dzieję się w starożytnosci (Wsensie brak elektroniki i takie tam, miecze itp xD), podobnego do Vikings I Spartacus :)

Witam, poszukuje serialu. Niewiele pamiętam z trailera, jest to kilka rzeczy, ale raczej ważnych.
Z tego co pamiętam ludzie zostali zamknięci w jakimś budynku, coś typu blok. Musieli przebijać się przez ściany do innych mieszkań. Jak próbowali uciec to ich łapano, prawdopodobnie wojsko. Ten serial miał wyjść na...

Witam. Próbuję znaleźć jakiś amerykański serial o którym mógłbym napisać pracę licencjacką. Zrobiłem sobie listę kilku seriali, ale nadal nie mam faworyta. . Nie chodzi o opis fabuły i przeżycia bohaterów. Muszę mieć o czym pisać, znaleźć problematykę i wycisnąć z niej 100 %. Najchętniej machnąłbym licencjat o Breaking...

więcej

Poleci ktoś dobry serial, którym można się wspomóc przy nauce angielskiego?
Na razie chce oglądać coś z ang. napisami.
Dodam, ze nie interesują mnie seriale komediowe oraz fantasy.