Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chciałam się zapytać czy sezony wiążą się ze sobą? :)

liczę na szybką odowiedź ;)

Poszukuję bajki z dzieciństwa. Ostatnio z niewiadomej przyczyny chodzi za mną pewna bajka (lub może anime) z dzieciństwa niestety widzę ją jedynie przez mgłę nie pamiętając tytułu ani nawet dokładnie fabuły. Seria transmitowana była kiedy chodziłem do przedszkola (1998-99). Pamiętam że mogła być jednak dla trochę...

mam pytanie w którym odcinku i sezonie oni cofneli się w czasie (wtedy powiedzieli swoim rodzicą że są ich synami ) ;p

Czy znacie coś podobnego? Byle nie o wampirach i zombie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Serial pochodzi z lat 90-tych, bądź początek lat dwutysięcznych produkcji amerykańskiej o tematyce sci-fi. Cechy charakterystyczne: Dziewczyna zatrzymywała czas dotykając dwa wskazujące palce. Dotykając osobę "ożywiała wybraną osobę", klaskając uruchamiała czas. Kontaktowała się z obcą cywilizają (prawdopodobnie z...

Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie pewien serial, chyba z lat 80-tych. Nie mogę go odnaleźć, bo nie znam tytułu. Już piszę, zaczynał się zawsze sceną, jak mały chłopak był sadzany przed telewizorem i aby nie przeszkadzać godzinami ją oglądał. W dorosłym życiu był na stanowisku i miał perypetie z kobietami. W...

ja to oglądam same science fiction, fantasy, kryminalne, medyczne, o mafii... a chciałbym coś takiego z luźną fabułą o bardziej przyziemnych sprawach, i nie komediowe bo znam wiele.

... z grupą najemników (może być i jeden bohater :P), którzy jeżdżą po całym świecie i wykonują rozmaite zlecenia. Czyli coś podobnego do Najemników (serial dla mnie wybitny i pozostaje tylko żałować, że w taki niebyt popadł), Strike Back czy Unit. Jest jeszcze coś wartego uwagi, oprócz tych trzech? Aha, jeszcze jeden...

więcej

Nie jestem pewien czy to bylo w serialu. Jest taka scena gdzie bohaterowie rozmawiaja o sportowcach(chyba) i wszyscy mowia, ze sa slabi psychicznie i ktos rzuca : a Ali ? Ooo i wszyscy sie zgadzaja, ze Muhammad Ali to wyjatkowa postac o mega silnej psychice i charakterze. Rzecz prawdopodobnie dzieje sie w jakims barze....

więcej