Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś TV publiczna wyświetlała animowany serial rumuński dla dzieci, pod tytułem Chcę wiedzieć. Czy on może jest w bazie ?

co to za muzyczka z odcinka 450 (Arnold Boczek cierpi na depresję. Jest sfrustrowany i dochodzi do wniosku, że stać go w życiu na więcej, niż to co udało mu się osiągnąć do tej pory. Postanawia powołać do życia szereg śmiałych projektów, nie zawsze zgodnych z prawem, które zapewnią mu prosperitę. Namawia gorąco Ferdka,...

więcej

z podobnym klimatem jak w "U progu sławy" "Top Gun" "Ponad szczytem".
Z nutą rozrywki, wieloma wątkami, przesłaniem i dobrą muzyką :)

Witam,
poszukuję niedawno emitowanego w telewizji (za nic nie mogę przypomnieć sobie na jakim kanale), serialu o manipulacji w telewizji. Był to s01e01 i nie mogę nigdzie znaleźć jego tytułu :( Pierwszy odcinek był prawdopodobnie o kobiecie która pracowała przy produkcji randki w ciemno.
Z góry dziękuję za pomoc.

Hej! Powoli zaczynają się wakacje, a wszystko co mogło się pokończyło ;c Oglądałam już:
Revenge
Greys Anatomy
Eye candy
PLL
Gre o tron
gotowe na wszystko
suits
charmed
arrow
being human
... wiele, wiele innych, więc powoli kończą mi się pomysły za co mogłabym się zabrać :D Co polecacie?

Może być coś z...

chciałam się zapytać czy sezony wiążą się ze sobą? :)

liczę na szybką odowiedź ;)

Poszukuję bajki z dzieciństwa. Ostatnio z niewiadomej przyczyny chodzi za mną pewna bajka (lub może anime) z dzieciństwa niestety widzę ją jedynie przez mgłę nie pamiętając tytułu ani nawet dokładnie fabuły. Seria transmitowana była kiedy chodziłem do przedszkola (1998-99). Pamiętam że mogła być jednak dla trochę...

mam pytanie w którym odcinku i sezonie oni cofneli się w czasie (wtedy powiedzieli swoim rodzicą że są ich synami ) ;p

Czy znacie coś podobnego? Byle nie o wampirach i zombie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem