Witam, szukam animowanej bajki- pamiętam, że leciało to bardzo wcześnie na tvn/tvn7 bądź tv4 tak z 10/15 lat temu. Bajka była trochę straszna, coś w stylu gęsiej skórki, tyle że animowane. Pamiętam końcówkę jednego odcinka - pojawiła się głowa w słoiku na takich małych nóżkach. Z góry dzięki za odpowiedź ; )
Poszukuję trzech ostatnich sezonów Kancelarii Adwokackiej (6, 7 i 8) Pierwsze 5 oglądnąłem bo były łatwo dostępne. Wciągnąłem się całkowicie w serial i teraz nagle ucięło mi losy bohaterów z którymi zżyłem się niemiłosiernie. Jak nie oglądnę do końca to prawdopodobnie umrę. Czasu jest niewiele!
Będę dozgonnie...
W pierwszym sezonie ten jeden tym zabujał się chyba w jakiejś nauczycielce (czy kimś w tym stylu) potem ją chyba ukatrupił, nie była to czasem Lena Headey? a jeżeli nie, to co to za aktorka?
Przy czym wolicie oglądać seriale ,filmy? ja szczerze wole lektora choć z napisami również fajnie się ogląda ale trzeba się skupić na czytaniu za szybko gadają
Dzień dobry. Poszukuję serialu animowanego, którego fragment widziałem jakiś czas temu. Możliwe, że to był film...
Akcja na pewno dzieje się w przyszłości, możliwe, że klimat postapo. Bohaterami jest grupa żołnierzy, mają biało-niebieskie pancerze, hełmy. W ich uzbrojeniu na pewno był karabin połączony z piłą.
Wiem,...
Kiedyś TV publiczna wyświetlała animowany serial rumuński dla dzieci, pod tytułem Chcę wiedzieć. Czy on może jest w bazie ?
co to za muzyczka z odcinka 450 (Arnold Boczek cierpi na depresję. Jest sfrustrowany i dochodzi do wniosku, że stać go w życiu na więcej, niż to co udało mu się osiągnąć do tej pory. Postanawia powołać do życia szereg śmiałych projektów, nie zawsze zgodnych z prawem, które zapewnią mu prosperitę. Namawia gorąco Ferdka,...
więcej
z podobnym klimatem jak w "U progu sławy" "Top Gun" "Ponad szczytem".
Z nutą rozrywki, wieloma wątkami, przesłaniem i dobrą muzyką :)
Witam,
poszukuję niedawno emitowanego w telewizji (za nic nie mogę przypomnieć sobie na jakim kanale), serialu o manipulacji w telewizji. Był to s01e01 i nie mogę nigdzie znaleźć jego tytułu :( Pierwszy odcinek był prawdopodobnie o kobiecie która pracowała przy produkcji randki w ciemno.
Z góry dziękuję za pomoc.
Hej! Powoli zaczynają się wakacje, a wszystko co mogło się pokończyło ;c Oglądałam już:
Revenge
Greys Anatomy
Eye candy
PLL
Gre o tron
gotowe na wszystko
suits
charmed
arrow
being human
... wiele, wiele innych, więc powoli kończą mi się pomysły za co mogłabym się zabrać :D Co polecacie?
Może być coś z...