Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu z z 2015 roku (mooooże z 14 ale raczej 15) o kobiecie, która poznaje dwóch mężczyzn (w których się zakochuje) hrabiego i wieśniaka. Akcja filmu przebiega w 15-16 wieku. Proszę pomóżcie znaleźć!!!!

Czy wiadomo już coś czego można by się spodziewać w wakacje w telewizji? Marzą mi się jakieś seriale od początku! Kiedyś na tvp co roku w wakacje leciała "Szkoła złamanych serc", normalnie serial mojego dzieciństwa, ale pamiętam go jak przez mgłę :D Fajnie jakby go znowu puścili.. Z kolei w poprzednie wakacje chyba na...

więcej

Który wg was jest lepszy ? .Ja stawiam na Desperatki lepsza fabuła obsada ,klimat Sex w wielkim mieście jak dla mnie jest słaby . I gotowe wcale nie jest babski.

Początek filmu miał miejsce w czasach współczesnych. Zaraz potem była retrospekcja. Akcja przeniosła się chyba do XIX wieku. Było coś chyba o jakieś protestanckiej rodzinie, w której dziewczynka została opętana niby za sprawą wiedźmy. Później okazało się, że ta dziewczynka była molestowana przez ojca.
Tyle pamiętam....

więcej

Poszukuję serialu w typie
- Under The Dome
- The 100
- Revolution
Chcę żeby był wątek technologi - scfi ale bez przesady ;)

cześć, kilka lak temu oglądałam pewien film, ale nie pamiętam jego tytułu. akcja rozgrywa się prawdopodobnie we Włoszech, a bohaterką jest kobieta, która kupiła / odziedziczyła posiadłość w złym stanie. pojawiają się tam też polscy robotnicy, którzy na odnowionym fragmencie posiadłości umieszczają napis "Polonia"....

użytkownik usunięty

Pamiętam taki serial z mojego dzieciństwa, był tam kot, który miał trzy domy... I leciało to (chyba!) na BBC Cbeebies... Pomoże ktoś?

Witam szukam serialu w którym wątek główny jest popychany co odcinek do przodu a odcinki nie są mocno podzielone na osobne przygody. Na przykład Miecz Prawdy mi się nie podobał bo można było obejrzeć odcinek na środku pod koniec i potem z początku a i tak ciężko było się domyślić że oglądałeś odcinki pokolei.

Na...

Poszukuję seriali w których pojawiają/pojawia się próba samobójcza:-)

Szanowni Państwo. Jestem już prawie przy końcy filmowej histori jednego z najznamienitszych aktorów wszechczasów a chodzi o Bogdana Junod'a pseudonim Eugeniusz Bodo. Postanowiłem zatem przedstawić najpierw trochę krytyki ale i pochwał tu nie zabraknie. Pan Bodo grany przez Tomasza Schuchardt'a prezentuje się jako tako....

więcej