Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję serialu/filmu (nie jestem pewien), dialogi prowadzone były po angielsku, a wyróżnikiem jaki zapamiętałem był pewien aktor. Znał on francuski, w którym porozumiewał się jedynie ze swoją żoną, będącą w ciąży. Bohater grany przez mężczyznę nie został awansowany w hierarchii korporacyjnej, co wywołało u niego...

Cześć, przypomniał mi się odcinek jak Natalia chciała obudzić Tomka, wpadła do niego do pokoju i skoczyła na łóżko, a w nim spał Bolo i uciekła :) Wie ktoś który to był odcinek, albo chociaż sezon? Wydaje mi się, że to były jakieś nowsze odcinki sezon 6-7. Pomocy, może ktoś aqkurat pamięta :)

Cześć, otóż ostatnio wkręciłem się w kryminały i szukam czegoś w stylu The Mentalist, Castle albo White Collars. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi polecił coś fajnego, jednakże nie piszcie jakiś NCIS czy CSI. Z góry dzięki =)

Gdzie występuje kobieta przebrana za mężczyznę. Najlepiej w jakimś garniturze czy coś w tym stylu, elegancki strój. Ktoś kojarzy takie sceny? :P Filmów trochę było, np "Mój nikifor" ale tu mi nie chodzi o filmy, a chodzi o seriale, jakieś sitcomy, kabarety itd. No i czasami w takich bardziej rozrywkowych produkcjach są...

więcej

Szukam tytułów dwóch seriali . pierwszy to sytuacja kiedy dziewczyna w brytyjskiej szkole w piwnicy odkrywa tajemny portal i przenosić się może do australi a jej znajoma w domu który jest drugi na odwrót i tak przeżywają różne przygody . Drugi serial rzecz dzieje się po upadku meteorytu . Grupa ludzi przybywa z...

Witam,

Szukam serialu w którym jest wątek bohatera/ki zakochującego/ej się w kimś "złym". Może to być po prostu główny villain świata przedstawionego, może to być morderca/złodziej/przestępca. Po prostu osoba, która uczuciem próbuje zmienić nastawienie tego złego. Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłam :P
Coś podobnego...

więcej

Witam,
poszukuję serialu który został anulowany już w pierwszym sezonie, miał coś koło 12 odcinków. Główny bohater ma dwie osobowości. W dzień jest głową rodziny. W nocy kiedy idzie spać aktywuje się jego druga osobowość która jest tajnym/specjalnym agentem. Ten pierwszy nie wie o istnieniu drugiego. W trakcie serialu...

więcej

Witam,
poszukuję serialu który został anulowany już w pierwszym sezonie, miał coś koło 12 odcinków. Główny bohater ma dwie osobowości. W dzień jest głową rodziny. W nocy kiedy idzie spać aktywuje się jego druga osobowość która jest tajnym/specjalnym agentem. Ten pierwszy nie wie o istnieniu drugiego. W trakcie serialu...

więcej

Jest taka sprawa, ze nie mam bladego pojecia jak to sie moglo nazywac, ale serial wygladal tak. Ojciec rodziny przeniosl sie nie jestem pewiem czy w czasie czy w wymiarze za pomoca czarnego kamienia ktorego nie mogl odnalezc by wrocic do "swoich czasów" jego dzieci syn i corka zaczeli go szukac w roznych epokach,...

Szukam kreskówki z dawnych lat, jestem pewna, że to odcinkowa produkcja. Miałam to na vhs.

Opowiadała o przygodach takiej krowy. Chodziła po całym świecie i w pewnym momencie złapali ją Indianie i próbowali zabić, w lesie, nad rzeką, ona się z nimi szarpała i w pewnym momencie wyzwoliła się z pojmania. Pamiętam jak...

więcej