Hejka :) od kilku lat szukam jednego filmu, niestety bez skutku, może ktoś z was kojarzy? Otóż film ten oglądałam na nieistniejącym juz kanale Hallmark, teraz 13th Street. Opowiadał on o dziewczynie która chyba po śmierci rodziców przeprowadziła się na wieś (?), poznała tam dziewczynę, ta jej Powiedziała ze jest...
Witam, jako student socjologii na specjalizacji komunikacja społeczna i nowe media, podjąłem się trudnego tematu jakim jest wpływ programu "Warsaw Shore" na młodych ludzi. Jeśli są tutaj jacyś fani lub widzowie tego Reality Show to prosiłbym o uzupełnienie krótkiej ankiety. Z góry...
WITAM WSZYSTKICH POTRZEBUJE POMOCY ZWIĄZANEJ Z TYTUŁEM SERIALU SENSACYJNEGO O DETEKTYWIE KTÓRY WRÓCIŁ Z AMAZONII I MIAŁ SZCZEGÓLNE UMIEJĘTNOŚCI LEPIEJ SŁYSZAŁ I WIDZIAŁ NIŻ NORMALNY CZŁOWIEK.
Witam serdecznie może mi ktoś pomoże :) od paru lat szukam filmu/ serialu wydaje mi się że był w odcinkach o życiu tej pary pokazany był w nim również romans Allena z przybraną córką :) błagam pomóżcie !
Witam
Szukam serialu bardzo starego gdzie 3 dziewczyny zyja w szybie/tunelu (na samym dnie jest wiatrak) maja na rece urzadzenie ktore strzela laserem i linami kiedy skacza do szybu. W bazie pomaga im robot mezczyzna. Na powieszchni panuja roboty z ktorymi walcza sa duze latajace pozniej dochodza roboty podobne do...
Leciał kiedyś w Tv. Spora iloś ludzi w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęła ( porwali ich kosmici chyba ) i po jakimś czasie wszyscy naraz pojawili się w jednym miejscu. Potem po jakimś czasie zaczeły ujawniać sie u nich różne moce, w pami3ć zapadła mi dziewczyna ( blondyna ok 17 - 22 lat chyba ) która miała moc...
więcej
Witam,
Poszukuje serialu rosyjskiego, który swojego czasu był emitowany na kanale "Wojna i Pokój" Serial (dosłownie pare odcinków) opowiadał o przygodach żołnierzy, bądź członków służb specjalnych którzy bronili swojego kraju. Jedyne co pamiętam z tego serialu że jeden z bohaterów miał bodajże pseudonim...
Witam, szukam jakiś ciekawych seriali, najlepiej męskie kino.
Seriale które dotąd obejrzałem to: Supernatural,Mr.Robot,SoA,Breaking Bad, Limitless, Suits, Vikings, The Walking Dead, Agents of Shield, Banshee,Nacros, True Detective,Dexter,Fargo,Daredevil, Spartakus,Homeland
Wiem że takich tematów było miliony, ale...
Hej, Pomogliście kiedyś mi w serialach sci-fi, za co jestem bardzo wdzięczny, ale brakuje mi strasznie seriali medycznych jak House.
Z tego co do tej pory widziałem to:
- The Knick (dla mnie nudny, więc odpuściłem)
- Dr. House ( zajebisty, szkoda że się skończył)
- Heartbeat ( całkiem całkiem, zobaczymy co z tego...
Cześć.
Jak w tytule.
1. Bajka o żyjących w lesie krasnalach. Jest stary krasnal - siwy, w okularach, jak Papa Smerf, są też młodsze krasnale (mają brody brązowe czy też czarne), są też dzieci. Kojarzę samych mężczyzn, ale nie mam pewności, czy nie było tam też kobiet. Najmłodszym z krasnali był mały blondynek....