Leciał kiedyś w Tv. Spora iloś ludzi w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęła ( porwali ich kosmici chyba ) i po jakimś czasie wszyscy naraz pojawili się w jednym miejscu. Potem po jakimś czasie zaczeły ujawniać sie u nich różne moce, w pami3ć zapadła mi dziewczyna ( blondyna ok 17 - 22 lat chyba ) która miała moc...
więcej
Witam,
Poszukuje serialu rosyjskiego, który swojego czasu był emitowany na kanale "Wojna i Pokój" Serial (dosłownie pare odcinków) opowiadał o przygodach żołnierzy, bądź członków służb specjalnych którzy bronili swojego kraju. Jedyne co pamiętam z tego serialu że jeden z bohaterów miał bodajże pseudonim...
Witam, szukam jakiś ciekawych seriali, najlepiej męskie kino.
Seriale które dotąd obejrzałem to: Supernatural,Mr.Robot,SoA,Breaking Bad, Limitless, Suits, Vikings, The Walking Dead, Agents of Shield, Banshee,Nacros, True Detective,Dexter,Fargo,Daredevil, Spartakus,Homeland
Wiem że takich tematów było miliony, ale...
Hej, Pomogliście kiedyś mi w serialach sci-fi, za co jestem bardzo wdzięczny, ale brakuje mi strasznie seriali medycznych jak House.
Z tego co do tej pory widziałem to:
- The Knick (dla mnie nudny, więc odpuściłem)
- Dr. House ( zajebisty, szkoda że się skończył)
- Heartbeat ( całkiem całkiem, zobaczymy co z tego...
Cześć.
Jak w tytule.
1. Bajka o żyjących w lesie krasnalach. Jest stary krasnal - siwy, w okularach, jak Papa Smerf, są też młodsze krasnale (mają brody brązowe czy też czarne), są też dzieci. Kojarzę samych mężczyzn, ale nie mam pewności, czy nie było tam też kobiet. Najmłodszym z krasnali był mały blondynek....
Witam,
Od bardzo długiego czasu głowę zaprząta mi bajka, którą widziałem dawno temu (prawdopodobnie) na TVP1 lub TVP2. Pamiętam, że była ona o zwierzętach, które potrafiły... czarować. W głowę mam jakby pewien odcinek tej animacji. Gromadka tych zwierząt uczęszczała do szkoły (magii może?). Każdy chciał mieć jakieś...
Od jakiegoś czasu szukam ciekawego serialu, przeglądam wypowiedzi,czytam propozycje i zawsze znajduje sie w propozycjach Lost, Gra o tron i Dexter. Nie ważne czy ludzie szukają serialu, kryminalnego, sensacyjnego czy też sf.
Strasznie ograniczony ten repertuar propozycji.
Dobrze dla mnie że trafiłam na zupełnie innym...
W latach 1993-1996 został nakręcony świetny serial amerykański pod tytułem Indianie połnocnoamerykańscy lub Indianie Ameryki Północnej. Każdy odcinek był poświęcony innemu plemieniu Indian. W Polsce serial ten emitowała telewizja regionalna. Czy on jest tutaj w bazie bo nijak nie mogę go odszukać?
-
Zaczęłam oglądać ostatni sezon Breaking Bad i bardzo mi się ten serial podoba. Jak go skończę, to chcę zabrać się za kolejny serial. Może ktoś mi jakiś fajny poleci?